Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít jako animovaný buran, ale mě tento díl nějak nevzal. Snažil jsem se celou dobu najít něco, proč by se mi to mělo líbit. Neúspěšně! Vtipných scén je sice možná hodně, ale mě nerozesmály. Charaktery postav suché a ke konci mě už nudilo, jak Obelix pořád všechno kolem sebe mlátil a bořil. Fandům Asterixe nechci nic brát, ale pro mě to byl průměrný animák. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení žádné překvapení nebude, opět za slušné tři hvězdy. A důvodu jsou víceméně stále stejné. Animace je pro mě spíše průměr. Opět je zde hodně vtipných věcí, ale na celý film to zkrátka nevystačí. Jsou zde i hluchá místa a to je škoda a jako celku to hodnocení sráží. Někdy bych velmi rád viděl například seriál, kdy by jednotlivé epizody měly maximálně pár desítek minut. Otázka je, jestli se někdy dočkám a jaké to bude zpracování. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší, ale podle mého pořád platí to,co jsem napsal u dílu Asterix a Galové. Asterixe je lepší číst, než se na něho dívat. Někteří mí přátelé, rovněž Asterixovi fandové, mají stejný názor a tak doufám, že nejsem příliš subjektivní. Sešitová vydání jsou božská, animované podoby jsou nepovedené a pánové Goscinny a Uderzo se k nim nehlásili. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem nikdy nedržel v ruce komiks, moc se mi líbí hraná zpracování, ale nejsem fanoušek právě těchto animovaných. Koukám na ně, protože zde jsou velmi oblíbené. Mě to prostě přijde už trochu hloupé. A pro děti o to víc. Postavený celý příběh jen na násilí?? Nevím. Vlastně mi to přijde všechno pořád stejné, jen se vymyslí jiná boční dějová linka, ať je to a Anglie, Kleopatra, .... ale jinak je to pořád to stejné. A nijak zvláště mi to nepřijde vtipné... tento díl byl ale trochu jiný. I se mi celkem líbil. Zatím, a to jsem ještě všechny neviděl, ho tlačím mezi nejlepší tohoto počinu.... Nevím, nějak prostě nechápu, co se vám všem na tom líbí... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Co!? No jenom ty dveře rozflákej, dotěro!" ~ Spolu s 12 úkoly neoddiskutovatelná pecka, tady navíc s již zmíněnou skvělou hudbou a poblázněným Obelixem. Idefix měl dostat Oscara (resp. Césara) a stačil by nějaký malý, drobný a roztomilý :) ~ "Ten chlap má děsnej kamenopis, nepřečtu to..." ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy v kasárnách svolají všechny k jídlu, mrskne kuchař talířem přes celý stůl až k Idefixovi. Na zem talíř dopadne poloprázdný. Když do něj pes kopne a vyšle ho k Asterixovi, je opět plný. (Ozzy88)
  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)
  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama