Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem zažíval téměř mystický pocit silného a naprosto nezpochybnitelného déja vu, až jsem to už nevydržel, koukl se pořádně na co že se to vlastně koukám a hle - on to remake. Od prvního dílu je to sice 'pouhých' čtrnáct let, ale proč ne, když na to dá někdo prachy... Tak jsem si rychle zopákl i originál a porovnávám... A je to hodně jednoznačné srovnání - oproti jedničce jsou snad všechny postavy dvojky ještě slabší, některé pak dokonce přímo tragické (návštěvník s trávou), nebo supertrapné (místní šerifka). Film sice obsahuje několik hezkých momentů, kvůli kterým jsem chvíli zvažoval i hubené, podvyživené tři hvězdy (nechutnosti s masožravým virem v akci, scény se psem, nebo zfušované "dorážení" Karen), ale hrozně mě znechutil pitomý dialog mezi šerifkou a Paulem na konci. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Rothovu jedničku mám moc rád, jelikož Roth je jeden z režisérů který se s ničím nesere a jeho styl je osobitý. Možná nevidět původní díl, tak bych hodnotil výše, ale jelikož existuje tak tento remake je zbytečný. Chybí mu syrovost Rotha a dá se říci že to jen kopíruje. Na jedno skouknutí to lze skouknout, ale rozhodně se k tomu nevrátím podruhé. Škoda, že neudělali místo remaku čtvrtý regulérní díl, i když je zase otázka zda by si pomohli po tom bordelu ve trojce. // 40% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec nemůžu říct,že by mě to nudilo.Ba právě naopak.Spousta scén je podivnejch,to sem si taky všimnul,ale rozpitvávat je nebudu,protože to skoro nikdy nedělám.Buď mě film baví i s chybama,a nebo ne.Jednoduchý.Navíc tady je minutu po minutě atmoška houstnoucí,bezvýchodná,a porovnání začátku filmu,jak se tleměj,a sou nadšený z tý chaty,a konce,při pohledu,co z nich zbylo,nehezká dovolená,fuj.60%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Máš tam pojistku." ,,Aha, díky." ,,Ratatatatatatatata!!!" Přijde mi to spíše jako remake prvního dílu. Parta mladých lidí, nejprve se nakazí (viditelně) jedna z dívek, pak dojde na kolnu a objeví se nemocný pes.... V hodnocení budu milosrdný, jelikož jsem nic překvapujícího nečekal (kdo ano, musel lhát sám sobě). Stejný scénárista, stejný virus a parta mladých trávících dovolenou na chatě u jezera. Co by tak mohlo vzniknout asi jiného? Hvězdy dávám za lesy, jezero, břisknou hudbu (občas se valila jak pukající skály), kameru, krev a masakr, na který bylo třeba čekat, ale došlo na něj. A nesmí se zapomenout na pevná prsa, scénu ve vaně (jo, to holení nohou už jsem kdysi viděl...) a scénky s ohněm. Největším debilem je bezesporu Paul, když už jsme u ohně. Co uděláte, když vás trpící člověk požádá o zabití? Paul vám nejprve natrhne hubu rýčem a pak vás zapálí....řev hořící oběti byl strašlivý... Průměrná vyvražďovačka s pěknou přírodou a rozpadajícími se chudáky. Asi tak. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pôvodný Cabin Fever (2002) od Eliho Rotha je mojím guilty pleasure a tak som si povedal, že dám šancu aj tejto novšej verzii. Námet sa mi páčil vtedy a lákavý pre mňa zostal dodnes. Partia ľudí na chatke, žiaden vrah, len nebezpečná kožná choroba a postupné nakazovanie sa. Super! Problém však je, že toto sme už videli. Polovica snímku je doslovne skopírovanou prácou Eliho Rotha a tá druhá za moc nestojí. Hviezda za námet, hviezda za skvelé prostredie. Mínus hviezda za nelogické chovanie postáv, mínus za kopírovanie, mínus za slabé herecké obsadenie. Výsledne - 2*. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama