Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

heyda 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba je sexy, o tom žádná, ale celkově mě to prostě nenadchlo, abych hodnotil výrazně nadprůměrně. V současnosti je každý druhý film z USA o street dancu, nebo hip-hopu a to mě prostě jako rockera nebere. Každopádně jsem neměl problém honey dokoukat a chvílemi mě to i bavilo, takže 3 hvězdičky. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Víte jak to chodí - niggaz, hip hop, r'n'b, jejich podělaný pohyby, gesta a mluva. Jestli tohle nemusíte, ruce pryč. Jediný, co tam stojí za to, je Jessica Alba. Ale vůbec se mi nelíbí, co tam dělá. Negerský tancování - that sucks. A furt nechápu, proč se před sebou tak navzájem předvádijou. To mi psychika nebere. A ten stupidní příběh... Sympaticky tam ještě působí Mekhi Phifer. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Chvílemi krásný a chvílemi drsný film ze života. Víc než Jessicu Albu jsem sledoval ty malé černošské děti, co tančí. A že jim to fakt jde. Je to vlastně na celém filmu to nejhezčí. Stejně tak dobré jsou hlášky toho malého černouška a tanečního agenta Davida Moscowa. Na rozdíl od Jessicy Alby, kterou zřejmě všichni zbožňují, ale mě se opravdu nelíbí. [8338. hodnocení, 169. komentář, 58%] ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý prišiel v dobe vrcholu hip-hopovej a rapovej kultúry. New York zažíval obdobie po teroristických útokoch, strácal svoje postavenie v obľúbenosti svetových miest a do tohto všetkého prišiel filmový anjel menom Jessica Alba. Tá bola dokonca v rokoch 2003 až 2007 podľa mňa na vrchole krásy, takže film vytvára pôdu na to, aby sme si ho užili. Veľmi sa mi páčili tance a hudba v tomto diele. Najviac však asi ten záverečný pri koncerte a hlavne myšlienka niečoho charitatívneho s jasným a transparentným cieľom. Veľmi pekný romantický film z Harlemu, ktorý nepôsobí trápne a ani nejako naivne. Keď som ho prvýkrát videl hneď som si ho zamiloval. Milujem tanec, takže toto bol pre mňa akýsi balzam na dušu. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

No i když poslouchám hip hop, tak tohle a step up a podobný taneční romantický předělávky Hříšného tance jsou fakt o hovně. Tenhle film může dostat dvě hvězdy jenom za Missy a za to, že má alespoň dobročinný motiv, to je ale vážně všechno. Navíc z černošského prostředí podobných přitroublých titulů už je až moc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno