Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 3
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (368)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci nepatří mezi filmy, na které bych se těšil, ale nemohu říct, že bych se při jeho sledování náramně nebavil. Ženská verze má nezajímavé postavy, příšernou hudbu a spoustu trapných (nebo nikam nevedoucích) scén... vlastně nic, na co bych si za týden vzpomněl. Když například postava Sandry Bullock ve filmu děkuje osazenstvu za jejich "hard work", její slova se míjí účinkem, jelikož film nám žádnou těžkou dřinu neukáže. Všechno jde jako po másle. Tohle je ten nejhorší typ filmu... nudný film. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci v ženské verzi. Úplně takhle jednoduše se děj celého snímku dá popsat. A přesně v oné jednoduchosti tkví ten zásadní problém - ten film jinak nepřichází s ničím novým. Je to v podstatě jen replika předchozích snímků, akorát jen se slabším padouchem, menším napětím a koukatelnější skupinkou hrdinů. Film tak trochu i vykrádá vymoženosti z M:I série, což vůbec nekoresponduje s kouzlem Clooneyho bandy, která se ke svému cíli vždy dostala sice velmi komplikovaným, ale zároveň stále uvěřitelným způsobem. Nenechte se voblbnout obsazením, protože veškeré zlodějky hrají samé skvělé a sympatické herečky (Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter), Ocean´s 8 je docela zábavným, ale i ve výsledku dost průměrným "heist" snímkem, ze kterého vám jen těžko spadne čelist na zem. (Možná tak maximálně z Rihanny v červených šatech, fííha..) Sorry dámy, ale bez jakékoliv misogynie či antifeminismu musím říct, že chlapcům se to povedlo lépe. Průměrné 3* ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne, ako ma svojím spôsobom potešilo ženské preobsadenie KROTITEĽOV DUCHOV, aj tento ďalší feministický kúsok na motívy ´´mužského´´ námetu, mi spôsobil príjemné chvíle strávené pred obrazovkou. A to dokonca ešte s omnoho väčšou dynamikou, ako spomínané paranormálne javy skúmajúce baby. Je to viditeľne film svojej doby ( všetko sa teraz krúti okolo gender problémov bla bla bla ), ale aj napriek tomu je to svižná lúpežnícka zábava, ktorú by som označil za to najlepšie ( tí ,,rýchlozbesilí,, sú predsa len iná kategória ) od DANNYHO JEDENÁSTKY. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem na konci větší jízdu a víc akce při loupeži samotné, ale díky hvězdnému obsazení mi to nakonec takhle stačilo. Sandra Bullock začíná být tedy plastová jak panenka Barbie a je strašná škoda, že se nenaučila stárnout. I tak mě ale tahle zhrzená Debbie a její parťačky bavily a pokud bude dvojka, rozhodně se na ni podívám. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Snaha o ženskou verzi Dannyho parťáků dopadla tak, že se sice snaží důstojně navázat na úspěšnou sérii a zůstat přitom stále zábavou pro všechny, ale buď to měla točit žena a hlavně pro ženy, nebo to měl režírovat někdo, kdo má talent a ještě nevyhořel. Tohle je totiž snaživé a na jedno zhlédnutí neurážející, ale zároveň tak rutinní a nevýrazné, že se vám to do 14 dnů vykouří z hlavy a zbydou z toho jen mlhavé vzpomínky na slavné herecké obsazení. Ony ani ty herečky jakoby neměly co hrát, jelikož jsou stejně nevýrazné jako Rossova filmařina a jediná, která tu za něco stojí, je Sandra Bullock a překvapivě Rihanna (když už se tu objeví), ale zbytek postav je bez vtipu, charismatu, sympatií, charakteru... Vlastně bych to mohl shrnout jednodušeji a v jedné větě - působí to, jako by to vzniklo jen pro rychlý výdělek. Dlouhou dobu jsem si to řadil do své (ne)oblíbené kategorie "neurazí, nenadchne", ale vzhledem k tomu, že z té je pro mě většina filmů aspoň něčím zapamatovatelná, tak tady nemůžu dát ani slabou třetí hvězdičku, protože už teď si z toho některé věci nepamatuji a to jsem to viděl teprve včera. Lepší 2* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

  • Osem hlavných herečiek vlastní dokopy 4 Oscarov, 2 ceny Emmy, 9 cien Grammy, 6 Zlatých Glóbusov, 5 cien BAFTA a 10 cien SAG. (dwdb)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama