Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 1
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, u kterého si odpočinete, občas zasmějete ale nic světového to není. Neviděla jsem původní Dannyho parťáky, na tenhle film mě převážně dostalo to skvělé obsazení včetně mé milované Cate Blanchett, Heleny Bonham Carter nebo Anne Hathaway. Sandru až tolik nemusím, ale v tomhle filmu se mi líbila, byla krásně odměřená a nebyla hysterická, což je plus. Krádež byla skvěle vymyšlená, do nejmenších detailů, to se mi na tom líbilo nejvíce, ale očekávala jsem více akce, více napětí a to mi tam bohužel chybělo, ale jedná se o ten lepší film, na který se klidně podívám několikrát do roka. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Páčilo by sa ti to.“ Fajn sequelový rip-off. Ženská partia sa nedá porovnať s chlapskou z pôvodnej trilógie, ale minimálne Sandra Bullock je prirodzená, vodcovská autorita. V pohode jej uveríte, že je sestrou TOHO Dannyho Oceana. Cate Blanchett nemám rád, ale „Rustyho v sukni“ si užíva podobným štýlom, ako svojho času labužník Brad Pitt. Ostatné parťáčky sú skôr do počtu a niektoré sú vyložene nesympatické (Helena Bonham Carter, Sarah Paulson), ale plus-mínus každá dostane scénu, v ktorej zažiari. Je prítomnžch pár cameí, ktoré ma ale zaskočili v zmysle, že sa objavili také, ktoré som nečakal a také, ktoré som čakal, sa neobjavili. Vďaka produkujúcemu Soderberghovi zostal zachovaný imidž trilógie: nablýskané pozlátko podfarbené štýlovou hudbou, kamerou atď. Ale trochu ma mrzí, že jednotlivé diely trilógie s Clooneym mali šikovné heist movie scenáre a na konci ste zostali rovnako zaskočení nečakaným vývojom udalostí, ako hlavní záporáci, ktorí prišli o obrovský majetok. Tu sa na rafinovanosť a premyslený plán nehrá. Alfou omegou celej operácie je prinútiť osobu X zvracať na záchode. Hmmm, smutné, kam séria klesla. Zvláštne pôsobia scény, v ktorých sa zlodejky zamestnajú na kľúčových pozíciách, z ktorých môžu výraznými spôsobmi ovplyvňovať prebiehajúcu lúpež, pričom nie je ukázané, ako sa na také pozície vôbec dostali, pričom ale ide o zamestnania, na ktoré sa musel stáť rad z Košíc do Bratislavy, čiže nie je reálne, aby „zrazu“ len tak dostali takú pracovnú pozíciu. Scenár je zlý. Našťastie, režisér s herečkami (a soundtrackom) to maskujú. Či by som bral dvojku? To neviem. Ale na 100% by som bral crossover s pôvodnou partiou (ja totiž neverím, že zomrel, určite je to len jedna z jeho typických fínt). Niektorí v súvislosti s týmto filmom radi hovoria o fiasku, ale fiasko vyzerá inak. 70-miliónový rozpočet vs. 297-miliónová celosvetová tržba. Jasné, peniaze nie sú všetko, ale zlý film fakt vyzerá inak. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Taková fajn jednohubka, ale nic víc. Dobře to odsýpá, chemie mezi postavami funguje a nenudila jsem se. Ale chyběl mi tam jakýkoliv moment překvapení, nebo twist. Postavy si prostě naplánují loupež a pak se přesně krok za krokem děje podle toho plánu. Žádný zádrhel, žádný moment improvizace, kdyby jsem se o postavy alespoň trochu musela bát. Teda jeden twist tam možná je, ale ten je tak laciný a viditelný na míle daleko. Ale jak jsem psala, nenudila jsem se, takový klasický letní výplach. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Supér! Gary Ross parádně vybral všechny holky do svýho bijáku, silně to navíc obsadil, napsal tomu ještě i vtipnej, nápaditej a zábavnej scénář, no a já se vlastně bavil úplně celou dobu. Nevím jaká z mistriň hereček byla nejlepší, ale za mě především hlavní duo Bullock/ Blanchett. Výborná oddychovka nejen pro ženské publikum. 75% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Volne nadväzujúci film na výborných Dannyho parťákov, len zo ženským obsadením, zo sestrou Dannyho Oceana (Clooney) a bez výborného zážitku. Herecké obsadenie potešilo a aj príbeh je vlastne celkom dobrý, ale chýbajú tomu lepšie a premakanejšie scény ako mali Dannyho parťáci. Toto je len taký slabší zlodejský odvar, ale bez vysokých očakávaní zabaví a obzvlášť obsadenie poteší. 65% - 3* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

  • Stejně jako ve filmu Dannyho parťáci (2001) je číslovka v originálním názvu filmu Ocean's Eleven odvozena od počtu členů skupiny. V Dannyho parťácích se jednalo o jedenáct (eleven) členů party. V Debbie a její parťačky o osm. (honza.kuzel)
  • Stejně jako ve filmech Dannyho parťáci je pohlaví všech členů party stejné jako pohlaví hlavní postavy. V Dannyho parťácích se tedy jedná o pohlaví mužské. V Debbie a její parťačky pak o pohlaví ženské. (honza.kuzel)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama