Reklama

Reklama

Death Kiss

  • Velká Británie Death Kiss
Trailer 1

Cudzinec s tajomnou minulosťou (Robert Bronzi) prichádza do mesta zamoreného zločinom a terorom, kde berie zákon do vlastných rúk, aby mohol ochrániť mladú matku Anu (Eva Hamilton) a jej dcéru Tanyu (Stormi Maya). (m.a.t.o.)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

Cinematrix odpad!

všechny recenze uživatele

Maďar Robert Kovacs "Bronzi", koníčkem profesionální neherec a plagiátor Charlese Bronsona, bezostyšně zprznil dnes již kultovní Death Wish. (Místo přezdívky "Bronzi" bych mu dal spíš přezdívku "Neběhám".) Ani radši nechci vědět, kdo je ten Rene Perez, kterej k tomuhle spatlal dohromady režii, scénář, kameru, hudbu a střih. Docela se divim, že v tom i nehrál, ale kdo ví... Nicméně jedno se musí nechat, název se povedl, protože tohle byl vskutku nefalšovaný Death Kiss. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Death Kiss je nepovedená variace na sérii filmů Death Wish / Přání smrti. Velkým problémem jsou herci a příběh, který dlouhou dobu nedává absolutně smysl, protože divák nechápe motivaci hlavního hrdiny. Robert “Bronzi” Kovacs může vypadat jako Charles Bronson, ale nikdy jím nebude, protože mu chybí jeho charizma. Se schopným režisérem a scénáristou z toho mohl být určitě lepší filmový zážitek. HODNOCENÍ 10% ()

Reklama

Pecan206 

všechny recenze uživatele

Film o superhrdinovi a katovi v jedné osobě, kterému ty akční scény nevěříte. Též i chabá dějová linie. Kdo by nečekal víc, když zde je dvojník legendárního Bronsona, u toho to ale bohužel též končilo, dvojník co nedostál své role. Jako béčko před 40 lety by se to nechalo skousnout lépe. A dobrá rada na závěr: jde li na tebe někdo s Uzi, tak se stačí schovat za dveře automobilu co najdeš a prostě jdeš proti němu :) 30℅ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když přivřu obě oči, tak je možná Robert Bronzi skutečně lehce podobný na legendárního Charlese Bronsona, ovšem to je tak vše. Jeho hereckého talentu nedosahuje v žádném případě – leda tak jako lákadlo pro diváky. Tahle nechtěná parodie na akční filmy měla pár světlejších blikanců, ovšem jako celek tedy žádná sláva. Krev tu stříkala na všechny strany, mrtvých taky hromada – jenže směšné honičky na vrakovišti, či ten závěr v lese tomu nasadili korunu trapnosti. Debilní chování většiny postav, ochotnické výkony vedlejších postav (kromě Richarda Tysona), pohledná mamina alespoň krátce upoutala mou pozornost a Daniel Baldwin? Jsem zvědavý, jestli by měl podobné kecy i teď, když jeho brácha nešťastnou náhodou zastřelil kameramanku… ()

AlDelon odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná vykrádačka na sérii Death Wish a ještě víc na Charlese Bronsona. Přitom zápletka, příběh, není tak špatný. Pár scén taky ne. Ale ty zbylý jsou zoufalý. Přestřelka na tom autovrakovišti nebo co to mělo bejt je šílená. Vůbec ty debilní přestřelky, pitomý souboje, počítačová krev, jestli se tomu tak dá řict, trapné plagiátorství Bronsona jaksi ,,beze smyslu". (sám o sobě by snad ten Kovacs nemusel být brakový herec -jen díky jeho vzezření vzbuzuje snímek pozornost). Všudypřítomná snaha z lacině vypadajícího braku vybudovat blockbuster...... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama