Reklama

Reklama

Bojíte se tmy?

(seriál)
  • Kanada Are You Afraid of the Dark?
Rodinný / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (1990–2000), 36 h 43 min (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Ross Hull, Daniel DeSanto, Raine Pare-Coull, Jodie Resther, Jason Alisharan, JoAnna Garcia Swisher, Elisha Cuthbert, David Deveau, Rachel Blanchard (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Série strašidelných příběhu s mysteriózní atmosférou, 30minutové napínavé příběhy s hororovým nádechem. Každý díl nový příběh. Bojíte se Tmy? (Pumiiix)

Recenze (69)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Název, který říká vše... Vždycky mě tyhle mysteriózní náměty na seriály a filmy děsily ale zároveň fascinovaly a zůstaly navždy i s časopisy typu Enigma atd.mým zvláštním rituálem udržovat se v obraze a vědomosti, že je tu ještě něco co mě fascinuje podobně jako hudba nebo filmy. Pamatuju si celkově jen pár příběhů ale pokaždé mi běhal mráz po zádech. ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Keď som to pozerávala ako malá, tak som sa fakt bála (ale to nevadí, keď som mala 5, som sa bála aj pri sledovaní Scooby Doo), ale napriek tomu (už vtedy som si asi za svoj budúci number one žáner vybrala horory) som to stále pozerala. Proste, pre decká je to skvelý seriál, nie ktovieako poučný, ale kto si môže dnes vyberať, že? Hviezdičku dole dávam za prílišnú nevyrovnanosť, čo záviselo najmä na tom, kto ,,prerozprával" daný príbeh. ()

Reklama

tXtX 

všechny recenze uživatele

Kultový misteriózny seriál z dielne SuperMaxu, ktorý mi občas nepekne znepríjemňoval večery. Dnes je už možno (určite) drvivá väčšina poviedok na smiech, ale verte mi, že v ranom veku to na človeka pôsobí fakt desivo. Sú však časti, ktoré obstoja bez mihnutia oka aj dnes (diel s názvom The Tale of the Midnight Madness - odporúčam). Už len samotná znelka a úvod svojho času naháňal strach.. Staré dobré časy. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Já si naopak myslím, že to vůbec není pokus o horrory pro mládež. Jsou to jen fantaskní příběhy, jako Příběhy ze záhrobí nebo povídky mého oblíbence Roalda Dahla. Žádné horrory, jak zřejmě usuzejete z toho, že vše, co vidíme, je 'strašidelnou historkou' od ohně. Nesmíte to brát tak vážně a pak vás to bude bavit. 70 % ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Kdybych to teď viděla poprvé, tak bych tomu rozhodně 4 hvězdičky nedala. Ale milovala jsem to jako malá, když jsem se koukala na supermax a musím říct, že je to perfektní "dětský horor". Už jenom ta znělka je snadno zapamatovatelná, zábavná, trochu ponurá a velice chytlavá. Jsem ráda, že jsem jako dítě měla možnost koukat na tento seriál, který jsem tak vyhledávala. Navíc jsem milovala táboření a spaní pod širákem a horory jsem si vyprávěli vždy, když jsme mohli. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno