Reklama

Reklama

Černé Vánoce

  • USA Black Christmas (více)
Trailer 1

Studentka Reily (Imogen Poots) má po lehce traumatickém zážitku ze střetu s opačným pohlavím pifku na všechny chlapy a její spolubydlící na koleji ji v tom mohutně podporují, protože od čeho jiného jsou kámošky, že? Všechny se těší, jak si užijí vánoční svátky ve vyprázdněném univerzitním kampusu, z něhož většina studentů odjela strávit prodloužené volno s rodinami. I proto, že kvůli nevraživosti vůči opačnému pohlaví začalo být tohle sesterstvo dost nepopulární. Dokonalou idylu plnou sněhu a blikajících světel naruší série znepokojivých textových zpráv, která jim začne chodit na mobily. Následně jedna z nich zmizí a další zavraždí maskovaný útočník. Než si Reily a ostatní dívky uvědomí, že jim všem jde o život, ztratí jakoukoliv naději na únik. Mají jen dvě možnosti – pasivně čekat, než si smrt přijde i pro ně, nebo se postavit na odpor. Klíčová otázka zní, kdo proti nim vlastně stojí, a jestli můžou věřit některému z kluků, kteří jim přišli na pomoc. (CinemArt)

(více)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

Všetky ženy a feministky zvlášť , klamú samé seba . Ženy nikdy nie sú kamarátky, kamošši :D nikdy .

My chlapy si dáme po hube a dalej sme kámoši , pijeme ďalej .

Ale žene stačí lepšia bábika - detstvo, lepšia kabelka, topánky, účes -dospelosť a je to nenávisť do konca života :D

Ešte dobre ,že tých je*nutejších ,väčšinou ohyzdných,z plastovým dildom v rozkroku je menej a nám chlapom ostanú len tie obyčajné, fajn baby

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

To byla řádná slátanina. Škoda, začalo to vcelku slibně. Absolutně jsme se nemohla položit do děje nudilo to. Už předchozí snímek z roku 2006 nic moc, ale o mnoho lepší než tohle. Úplně nejlepší je, ale originál ze 74 roku, ten se mi opravdu líbil. Ta atmosféra je výborná. Za to tady žádná nebyla.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Chromeskull smazal svůj příspěvek.

Uživatel Chromeskull smazal svůj příspěvek.

Kudly4

Kudly4 (hodnocení, recenze)

Psychor

zruš si účet špekoune, bude tu líp bez tvých panických komentářů, který nikoho nezajímají ty experte  !!!

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto zdejší hororový expert nepovažuji režisérku za řemeslně schopnou, a tak očekávám snímek nevalné kvality, který v žádném případě nemohu doporučit k projekci.

na příspěvěk reagoval Kudly4, gein

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Už podle traileru to vypadá, že to nebude podle nějaké remaku, neb to bude něco nového. Ale jakožto nehororový expert, si nedovoluji soudit film dle traileru. Je tu až moc expertů, až moc. 

Benjamin-L

Benjamin-L (hodnocení, recenze)

Už podle traileru to vypadá, že to bude o hodně horší než remake z roku 2006. Myslím že to tady bude mít tak 42 až 49%. Ale třeba se to povede.

gein

gein (hodnocení, recenze)

Tvl čo to je,že by další Remake Remaku nebo Originu,každopádně sem zvědavý a určitě se na to moc rád kouknu

Reklama

Reklama