Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Uječená Fran Fine, její nenažraná matka Sylvie a sklerotická babička Yetta. Dále pak Niles se svým suchým humorem a jeho oběť C.C. Tento spolek si fakt nechám líbit a rád se na něj vždy kouknu. I když má tento sitcom občas malé výkyvy, tak mě i přesto vážně baví. Cenu za nejlepšího komika vyhrává (doslova) nesmrtelná Yetta. Sranda opravdu zaručena! ()

Elyon 

všechny recenze uživatele

Takže jsem konečně dokoukala seriál do konce a musím říct, že je to bomba! Hrozně se mi líbilo, že se v seriálu objevila moje oblíbená Whoopi Goldbergová a jiné hvězdy. A ostatní? Největší machři tady jsou stará, zapomětlivá Yetta Rosembergová a sluha Niles. Tihle dva jsou neuvěřitelní hláškaři a každé jejich slovo stojí za to. Nejvíc mě baví narážky Nilese na C.C. Jaké překvapení pro mě bylo, když jsem viděla epizodu s jejich první pusou?:D Wow, vůbec jsem nečekala, že právě tihle dva skončí spolu. Navíc mám pořád výtlem z toho jeho legendárního nájezdu v trenclích:D A zbytek rodiny je bezvadnej. Chudák Fran, mě by hrozně vadilo, kdyby mě máma neustále nutila do svadby. Dalo se očekávat, že nakonec bude s Mexem. Děcka jsou v pohodě, hlavně ta malá...jakže se vlastně jmenuje? Jo..počkat...Grace! No co, C.C. si je taky všechny nepamatovala:). ()

Reklama

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný seriál, ale po čase se hodně omrzí. Stejný typ humoru. Tři hvězdičky jsem dala pouze pro skvělé herecké výkony Lauren Lane (CC Babcock) a Daniela Davise (Nilese). Udělali v seriálu na mě největší dojem a ještě k tomu si lezly do vlasů navzájem., Výborná kombinace. Nebýt jich, asi bych byla nucena dát tomuto seriálu stěží jednu hvězdu.........................nakonec jsem to musela změnit na 4 *, jelikož mě to skoro vždycky pobaví a to díky Niles, Niles, Niles!! A pochopitelné CC, CC, CC!!. Kdyby tam nebyli, tak tomu dám 1*, ale ti dva táhnou celá sitcom a proto 4*! 3* nestačí. Přesněji by to bylo 3,75 ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Blbustka, ktera si svou blbost uvedomuje a vyuziva ji k parodii na obdobne sitcomy a zanrova klise. Uroven humoru kolisa s jeho puvodcem / postavou, snad nikdy ale neklesne do nechtene trapnosti. Te chtene je tu dost, stejne jako absurdity a povrchnosti, vzdy jde ale jen o laskyplnou 'poctu' vsem tem televiznim brakum = tezko snesitelne pro nahodneho divaka, ktery nevi co sleduje. ___ A Niles a babcou Yettou jsou nezapomenutelni. ()

Perfo odpad!

všechny recenze uživatele

Je to barevné, hýbe se to a je to na pokračování. Žena s dokonalými tvary a prázdnou hlavou je plná citu a něhy. Hoří láskou k panu dokonalému a on k ní, ale neví jak to vyjádřit (nevyčerpatelný zdroj pro "příběh"). Její matka, "babča", žvásty o kilometrové židovské rodině. Vše je to zabaleno do úhledného balíčku s roztřepanou mašličkou. Tohle nezachrání od odpadu ani občas dost dobré, vzájemné stěry mezi servilním sluhou a blonďatou štíhačkou. Seriál pro tupé ovce, bez vkusu, ladu a skladu. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Když je C.C. v seriálu poslána do sanatoria, Lauren Lane, která ji hraje, musela ve skutečnosti na chvíli natáčení opustit kvůli narození svého dítěte. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama