Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

O tomto filme viem už roky rokúce, kedysi bola Julia moja number one herečka!! A predsa som sa k nemu dostala až dnes - veget pri telke, človek prepína počas reklamy a zrazu začína známy (a predsa neznámy) film. Tak prečo konečne nezistiť, čo je to zač? Samozrejme cez reklamu som si to prepla inde a chvíľku som sa pozabudla, ale myslím, že pointa ani nič mi neušlo skrz tých pár minút. Film to bol ťažký, ako to už pri tomto žánri býva. Julia bola úžasná - mladá, krásna, s jej bujnou hrivou. Niet divu, že umierajúci mladík v nej našiel svoju múzu a zaľúbil sa. A teraz budem SPOILEROVAŤ - naozaj som čakala, že na konci zomrie. Aspoň z názvu mi to tak prišlo. Preto mi ten koniec prišiel taký nijaký. Otvorený.. bohvie čo sa stalo, či to rozchodil, či nie.. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Další film, na kterej sem se dívala jen kvůli Vincentovi. A čekala sem na něj skoro hodinu (se divím, že sem to vůbec vydržela). Další film, ve kterým hraje s mojí neoblíbenkyní Roberstkou (doufám, že poslední). Další nudnej, romanickej film, kterej chce hrát na city diváků. Na moje teda ne. Mne to prostě nebaví - romantinka se zubící se Julií. Ještěže tady aspoň Vinc vypadá k světu - rifle, roztrhaný triko, mikina, opasek s nářadím - takový týpky mám ráda ;-) Toť vše pozitivní, co sem na tom shledala. Takže můžu si odfajfknout další film s Vincem, kterej už vidět nemusím (ještě štěstí, že to bylo v tv a já se nemusela zatěžovat stahováním :-D) ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

On a ona - bohatý a krásná - vzdělaný a chytrá - nemocný a čilá - hodný a milá - oba bolestně zamilovaní a čistočistou láskou se milující... On se prostě musel jmenovat Viktor a ona klidně třeba Hillary... ;-) . . . Copak asi dalo se uvařit z takto naložených ingrediencí (? ...a ani nevím, jestli jen konstatuju, nebo mám ještě sílu se ptát... ?) . . . Pointou téměř červenoknihovní drámo, dějem pak vykalkulovaná pohádka pro prima večer s prima partnerkou(em) u nějakého prima televizního kanálu... Tak ještě že na to máme škatulku v rámci žánru(ů), že... Naštěstí však přece jen špičkový režisér s inteligentním scénáristou a zkušenými herci, velkohollywoodským rozpočtem a silným pudem umělecké sebezáchovy nedali vzniknout nějaké telenovelové slátanině či pseudouměleckému blábolu, ale vyprodukovali rutinně kvalitní, sledovatelnou a snesitelnou směs romantické limonády a slzopudného dramatu, kterou d.m.s.n. v pohodě a bez ztráty pocitu intelektuálního nadhledu přežije i fanoušek zcela jiných žánrů... Nakonec, co si budeme namlouvat, J. R. - ta hvězda, co se nezdá - na tyhle role prostě skutečně má!... :-) - - - - - (Poprvé viděno 31.8.2008 na tv Prima, komentář zde jako šestadvacátý - 1.9.2008) ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Smutný a přesto romantický film s výbornými hereckými výkony v podání Campbella Scotta a Julie Roberts. Také nechápu proč většina hodnocení vyznívá ne příliš pozitivně, mně se naopak film líbil. Je plný emocí a naděje na uzdravení. Navíc i výtečná hudba je trefně laděna s dějem. Je zde i věrně vyobrazen průběh těžké nemoci, který ne vždy končí pacientovým vítezstvím... ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ač mám Julii Roberts rád, tohle mě nějak moc nebralo. Sice předvedla vcelku dobrý herecký výkon, a asi je to jedna z těch známějších rolí z počátku její kariéry, ale celkově mi ten film přišel takový divný. Nepočítám-li ten otevřený nicneříkající konec, který mě teda poté, co jsem to tak trochu přetrpěl až do něj, trochu nakrknul, tak mě docela štvalo množství záběrů v polostínu a celkově velmi zvláštní ponurá, "zatemnělá" atmosféra domu, ve kterém Victor žil. Žít v něčem podobném, tak z toho pološera by mě asi jeblo... Celkově pokud dám 3*, tak to bude s hodně přimhouřenýma očima. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama