foto

Lucie Bártová-Zedníčková

  • nar. 15.11.1968 (48 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lucie Zedníčková se narodila 15.11.1968 v Praze. Je vdána za herce a producenta Vítka Pokorného, se kterým má dvě děti: syna Mikuláše a dceru Amélii.

Vystudovala DAMU a účinkuje v divadle. Její příjmení je po jejím otčímovi, herci Pavlu Zedníčkovi, se kterým také moderovala nějaký čas pořad PTÁKOVINY. Je to všestraná herečka, objevila se v seriálech O ZVÍŘATECH A LIDECH či DOBRODRUŽSTVÍ KRIMINALISTIKY. Zahrála si také ve filmech JEN SI TAK TROCHU PÍSKNOUT a ŠKODNÁ. Za svůj výkon dostala cenu Filmfestival Egypt 1996 za nejlepší herecký výkon.

doktofaust

Herecká filmografie

Filmy

2015 Stopy života - Duch silnic (TV film)
2012 Stín smrtihlava (TV film)
2010 Dokonalá svatba (divadelní záznam)
2008 Hrobník (TV film)
2007 Škodná (TV film)
2003 Das Siebte Foto
2001 Nikdo neměl diabetes (TV film)
2000 Dopisy v krajkách (TV film)
1997 Smrtící oheň (TV film)
1996 Na hraně (TV film)
1995 Am Morgen danach (TV film)
1994 Saturnin
1993 Kanárská spojka
Perfektní manžel
1992 Helimadoe
1991 Co teď a co potom: Dno (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
Princezna za dukát (TV film)
Žabí princ
1990 Kouř
1989 Prstienky z kukučiny (TV film)
Všechny krásy života (TV film)
Značka: Na dožití (TV film)
1988 Někdo schází u stolu (TV film)
1987 Nechte to koňovi (TV film)
1983 Levé křídlo
1982 Třetí princ
1980 Jen si tak trochu písknout
1979 Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
Jedničky má papoušek (TV film)
Lásky mezi kapkami deště

TV seriály

2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Tonoucí se stébla chytá (S12E32)
Už jsme velký holky (S12E31)
další epizody (13)
Přístav (TV seriál)
Špičkové ženy (S03E14)
Tři bratři (S03E13)
Šneci po Burgundsku (S03E12)
další epizody (20)
2015 Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
další epizody (4)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vražda s odpuštěním (E08)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Spolek (E26)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Přirozený talent (S01E10)
2012 Ententýky (TV seriál)
Ohňostroj vášně (E10)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
další epizody (10)
2011 Aféry (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Saturnin (TV seriál)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Poslední odvolání (S03E02)
Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Třetí vrchol trojúhelníku (E10)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1985 Třetí patro (TV seriál)

TV pořady

2017 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad) - mod.
Chart Show (TV pořad)
2016 Hvězdná párty (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)
2004 Tenkrát na východě (TV pořad)
2003 Volenka (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1994 Ptákoviny (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace