Reklama

Reklama

Mairimašita! Iruma-kun

(seriál)
  • Japonsko 魔入りました! 入間くん (více)
Trailer 2
Japonsko, (2019–2023), 25 h 58 min (Minutáž: 23–25 min)

Předloha:

Osamu Niši (komiks)

Kamera:

Hirojuki Čiba

Hrají:

Čitose Morinaga, Šunsuke Sakuja, Takaja Kuroda, Takuja Sató, Rjóhei Kimura, Šun'iči Toki, Ajaka Asai, Daisuke Ono, Saori Hajami, Nao Tójama, Ajumu Murase (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(65)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mairimashita! Iruma-kun má za mňa naozaj pomalý rozjazd a vlastne je v prvej sérii dosť často nuda. Následne druhá séria ma viac zaujala (ak máte záujem komentoval som aj obe série a zhodnotil som ich zvlášť). Ide o klasické isekai anime, keď je hlavný hrdina prenesený do nejakého sveta, kde ho čakajú nové nástrahy a v tomto prípade ide o hlavného hrdinu Irumu, ktorý vôbec nie je nejaký super najlepší charakter je skôr vtipné ako mu všetko vychádza. Nepoviem, že je Iruma slaboch to vôbec, lebo s tým čo dostal pracoval ako len mohol a vyrovnal sa s tým svojim vlastným spôsobom a tak teda je to silný charakter bez nejakých špeciálnych schopností a to sa samozrejme môže zmeniť neskôr. Ak mám tu všetko zjednodušiť ide hlavne o komediálne anime s dobre vybudovaným svetom plných zaujímavých démonov, kde musí náš hlavný hrdina, ktorý je človek prežiť, tak aby ho neodhalili. Takže ak hľadáte hlavne komediálne anime tak toto môže byť váš horúci kandidát na pozeranie, ale ostatné aspekty sú slabšie a to okrem vybudovaného sveta a čo sa týka charakterov je to tak na dvojku (ako v škole). Problém pre niekoho môže predstavovať naozaj pomalý odľahčený dej a vlastne sa tu často nič ani nedeje, alebo sa nedeje nič významné. Sofistikované súboje ani nečakajte, ale čo môžete čakať je ako tak dobrá romantika medzi Irumom a Amelie, aj keď v tomto prípade nie moc častá (čo je škoda). ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadstandardně zábavné středoškolské anime, které se nijak nestydí za to, že čerpá inspiraci z My Hero Academia a maličko i z Harryho Pottera. Čtrnáctiletý Iruma je najednou zničehonic unesen do podsvětí, adoptován mocným démonem Sullivanem a požádán, aby jako jeho vnuk začal chodit na střední školu. Společně s ostatními démony. A přestože jeho největší snahou je být co nejméně nápadný a nijak na sebe neupozorňovat, vždy se mu nějak povede pravý opak. Po skvěle našlapaném začátku, kdy se dozvíme všechno podstatné, seriál postupně zvolní a většinu času pak v dost líném tempu servíruje středoškolský démonický slice of life, proložený sem tam nějakým tím arcem nebo zápletkou se změnou osobnosti. Je to celé takové milé a parodické, a většina postav jsou vlastně jen zábavné figurky (za mě vede třídní učitel Kalego, který je skvěle cholerickou verzí profesora Snapea). Jediné, co zamrzí je, že je to zase očividně rozplánované na nejmíň deset  sérií. ()

Reklama

Galerie (950)

Reklama

Reklama