Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostřednictvím několika smluvených prostředníků se do Československa, konkrétně do Karlových Varů, pašují drogy ze Západního Berlína. Jedním z významných členů zločinecké organizace je elegantní Eva Krausová (J. Březinová). Ani příslušníci české bezpečnosti však netuší, že je to ve skutečnosti pracovnice naší kontrarozvědky. Díky jejím informacím mohou kriminalisté, vedeni podplukovníkem Kořánem (J. Vinklář), spustit masivní akci, zaměřenou proti pašerákům, českým překupníkům i samotným narkomanům. Přítomnost tajných policistů mezi „mravenci“ však nezůstane dlouho utajena a šéf pašerácké bandy vyšle do Československa nájemného vraha, který má za úkol zneškodnit všechny zúčastněné osoby… (Česká televize)

(více)

Recenze (189)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Agresivní Nela Boudová, dvojrole Jana Kanyzy, hysterismus Marka Brodského, mudrování Jiřího Zahajského, "drsné" repliky Josefa Vinkláře, geniální šílená diskotéka a akční kousky Jirky Hradce (pardon Rudolfa Jelínka). Tento film má prakticky všechno a všeho má až příliš. Výsledek působí jako absurdní nelogická šílenost, kdy se člověk nestačí divit tomu co se na něj v rychlém sledu řítí. Zmíněná přehnanost způsobuje mnoho nechtěně komických momentů a tak se člověk nenudí většinu filmu. Jediné co mne mrzí, že víc nerozpracovali (a pořádně neukázali) scénu kdy Jana Březinová do krve mlátí Rudolfa Hrušínského ml.. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Na filmu je asi nejpodstatnější věta, kterou pronese vyšetřující, že distributoři drog nemají svědomí. Vtipně vyznívá chvála mafiánského bosse vzhledem k československé policii. Naprosto tragický je závěr věnovaný masovému zabijákovi (Rudolfu Jelínkovi), kolik ten skolil obětí... Zajímavá je dvojrole Jana Kanyzy (překupník drog/ kriminalista). Celý film vyznívá jako název té hudební melodie, která je zároveň poznávacím heslem - Bloudění... ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt tak strašná pí.čovina, že mám pocit, že se dusím, ač bych chtěl zdůvodnit, proč to je pí.čovina. Např. dobytek to opravdu zanalyzoval, takže bych vypíchl něco, co tu nezaznělo. Dvojrole Kanyzy je naprosto nezvládnutá, protože Kanyza vypadá jako estébák Kanyza a ještě pořád mele, že je Železný, takže se v něm divák naprosto ztratí. Zaprclý tajtrlík známý ze Zemana Jelínek je nájemný vrah Barták, hraje tu ovšem Spidermana a skáče ze šestéhio poschodí až do nuly jako kočka, dopadne na všechny čtyři. Německá drogová mafie obdivuje českou policii jak jí to myslí-to ta mafie musela bejt sjetá jako sviňa. Krausová nechce šukat s Jelínkem, buď proto, že je lesba nebo že je na mladý ale to nezabrání Vinklářovi na ní vyhlásit celostátní pátrání i když je to infiltrovaná komunistická agentka. No a takhle bych mohl pokračovat na min. 3 strany A4. Brynychu ty hloupé prase! ()

Mol

všechny recenze uživatele

BARTÁKU VZDEJTE SE! VÁŠ ODPOR JE ZCELA MARNÝ!!! Nemohu hodnotit. Viděl jsem až závěr filmu, kde pan Barták přepadl zavážku limonád, ale musím říct, že to byla šupa. Jak bojoval až do posledního dechu a jeho krédo bylo jen "živýho mě nedostanou a vezmu sebou co nejvíc fízlů", tak to klobouk dolů, před takhle nabušenou českou kriminálkou. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Češi hold kriminálky neuměj a tahle propagandistická sračka je toho vřelým důkazem. Ubohý scénář, nahlouplé "akční scény", dost umělý námět, který zastírá politický účel tohohle filmu, příšerné herecké výkony a skrytá dobová hyerarchie......jeden z nejhorších krimi počinů vůbec..slabá jedna hvězdička za Vinkláře... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Hraniční přechod ve filmu je bývalý přechod Folmava - Furth im Wald. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Jan Kanyza ve filmu ztrárnil dvojroli, příslušníka VB a člena drogové skupiny. (M.B)

Reklama

Reklama