Reklama

Reklama

Film sledující život otce Stuarta Longa (Mark Wahlberg), boxera, který se stal knězem, který inspiroval nespočet lidí na své cestě od sebezničení k vykoupení. (honzikk)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle byla jedna velká nuda. Chápu, že to má zajímavý příběh, ale zase nemusíme točit filmy, o každém, kdo jde kolem, že ne? Je tu hodně cítit, že Hollywood už nemá odkud brát, tak se chytá všemožných příběhů, které by diváky mohli chytnou za srdce, ale tohle je natočený tak ploše, že to nemá žádnou emocionální hloubku, nic. A Mark Wahlberg není tak dobrý herec, aby to dokázal utáhnout. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

PROČ? Proč ten film vznikl? PROČ? Proč jsem ho zapla :D Mark je fajn, ale tohle pro mě bylo tak neskutečně neuvěřitelné a přišlo mi to pomalu jako výsměch. Pardon. Co se mi z toho filmu akorát líbilo byl Gibson, kterého jsem po dlouhé době v něčem zase viděla a jeho hlas je pro mě to, co mě u toho filmu vlastně udrželo. Toť vše. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, ale nebol to môj šálok kávy. Postava Stuarta je určite pozoruhodná, a jeho prerod z boxera s kopou nerestí na "znovuzrodeného" kňaza, to pôsobí priam neuveriteľne. A keby to nebolo podľa skutočnej udalosti, tak by som povedal, že to je fakt nonsens. Každopádne, takéto "osvietenie" je asi skôr niečo výnimočné. Mark Wahlberg to zahral vynikajúco, zato postava otca, ktorú hral Mel Gibson mi išla ohromne na nervy. Čo dodať? Tento film si asi získa skôr srdcia veriacich katolíkov, no pre nás ostatných to bude také... proste neuveriteľné. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem plakát a Marka Wahlberga. Moje chyba, že jsem si to pustil aniž bych si o tom něco přečetl. Místo nějaké průměrné komedie jsem dostal životopisné drama. A tady je ten hlavní problém. Nic proti Wahlbergovi nemám, ale herectví není jeho nejsilnější stránka. A pokud prakticky nesleze z obrazu a hraje někoho s tak pohnutým a těžkým osudem, je o to důležitější, aby to herec utáhl. Není vyloženě špatný, ale to se dá říct vlastně o celým filmu. Není vyloženě špatný, ale je tak zoufale podrůměrný a většinou nudný, že na něj velmi rychle rád zapomenu. Vidět Mela je moc fajn, furt to má v sobě. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jako celek mě to moc nezaujalo, ale musím uznat, že Wahlbergovi a Gibsonovi v rolích syna a otce to už po několikáté celkem sedlo. Tentokrát to není komedie. Wahlberg hrát umí, když chce a když k tomu přidá ještě fyzickou transformaci a závažnou chorobu, asi tím pokukuje po nějaké té nominaci. Gibson pak za poslední roky dostal roli, kde mohl předvést, že hrát umí a to on umí. Jinak celkově film nic extra, strhává na sebe pozornost hlavně Wahlbergem, který vlastně ani nesleze z plátna. 60% za Marka a Mela. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Film je věnován milující vzpomínce na Almu Wahlberg (1942–2021). Mark Wahlberg tak vzdal poctu své zesnulé matce. (Rominator)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (koba)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama