Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (129)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zamrzí. Je to celou dobu rozkročené mezi komedií a akcí, ale často se to o tu komediální stránku snaží až moc a vyznívá to blbě. Uvítal bych více akce, která nebyla nijak špatná (ale ani tady se nebere nijak vážně). Ale i tak musím přiznat, že tam bylo několik dobrých nápadů a některé scény se povedly. Bohužel však s ohledem na propagaci a obsazení byla očekávaní velká, 3* ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

"Koho sem to tam kruci viděl? Jak to voním zmrde? Kdo takhle mluví?" nebo "On si platí Cinemax? Já věděl že je to úchyl." Arnold je pořád borec i když už je to takovej prošedivělej dědoušek s trénovanym bicákem. Čekal sem že mi ty mladý košťata budou pít crew ale nestalo se tak a já se u toho dobře pobavil. Jenom by v dalších sezónách mohli ubrat na těch zklamávání ve vztazích drahých poloviček a přidat víc mrtvol. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt kolem. Vůbec mi to nepřišlo tak hrozné. Naopak, byla to až nečekaně zábavná rodinná akční pohodovka s dobrými nápady, nečekanými zvraty, nadsázkou kořeněnou sarkasmem, uvolněným Arnoldem, který byl sympaticky nad věcí, krásnou Monicou Barbaro, gekovskými vtípky, občas komicky bizarními situacemi, přestřelkami opravdovými i slovními, nenápadnými odkazy na řadu akčních klasik. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbina, která nostalgicky potěší Arnieho hardcore fandy ale ani oni se nepobavi. Fubar špatně vypadá, má mizernou akci, není vtipný a možná by fungoval v devadesátiminutovce jako vzpomínka na Pravdivé lži. Takhle zbytečně roztažené na 8 hodinový seriál, který vyjma Arnieho nenabízí vůbec nic. ()

merit1 

všechny recenze uživatele

FUBAR je ťažké hodnotiť... V prvom rade sa človek musí prepnúť do módu "nerozmýšlaj na tým". Scenár je značne jednoduchý ( možno by bolo príhodné až slovo hlúpučký ), ale zdá sa, že ak to nebol priamo úmysel, tak minimálne odkaz na zlatú éru akčných osemdesiatkových filmov. A samozrejme aj konkrétne na Schwarzenegerove filmy. Osobne ma potešila zmienka na Dannyho deVita. Obsadenie bolo sympatické, hlášky pomerne často aj fungovali, akčné scény síce "smrdeli" seriálovosťou, ale neboli úplne zlé, len to množstvo rodinných scén bolo na mňa až príliš. Ak by som to v jednoduchosti zhrnula: Dopozerala som celý seriál, takže niečo na tom Fubarovi asi je :). ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Při slovní přestřelce řekne Emma (Monica Barbaro) otci, že váží 113 kilogramů (250 pounds). Luke (Arnold Schwarzenegger) to razantně odmítne, protože je hubený a váží 100 kilogramů (220 pounds). (Rominator)
  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama