Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Hezké záběry horské zimní krajiny, docela příjemná hudba a vlastně kolem dokola i herci. Jenže když ti nemají co hrát, respektive musí přeříkávat do značné míry strojené dialogy v takto blboučkém a až na půdu předvídatelném příběhu, tak to asi ani oni nezachrání. Zasmála (nebo spíš pousmála) jsem se možná tak třikrát (když nepočítám situace, kdy k pousmání svádělo to, jak to bylo blbé, tedy nikoli vtipné), romantika z toho na mě taky zrovna nedýchla. 40 %. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to nepřišlo tak hrozný; když už jsem viděla to hodnocení tady a komentáře. Jistě, aspirovat to na film roku nemůže, ale ani to není zdaleka to nejhorší. Je to vlastně jakási snaha o americkou romantickou komedii, která se nám tady ve střední Evropě prostě moc nedaří. Tohle je naprosto průměrný pokus, ale úplně v klidu koukatelný. Jistě je to všechno zkratkovité, plytké (moc postav, moc rozehraných příběhů, vztahy pak nedokážou mít žádnou hloubku) a všechno musí mít happyend (aneb film bez jakéhokoliv poselství), ale tak je to romantická komedie a dobře se u toho žehlí. Těch 52 %, co to teď má, je naprosto odpovídajících. ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se rozhodl zajít hlavně kvůli mé oblíbenkyni Táně Pauhofové. Potěšilo mě, že měla hlavní roli. Trochu mě překvapilo, že v úvodních titulcích byla uvedena až na třetím místě za Jiřím Bartoškou a Emílií Vášáryovou. Jejich vedlejší dějová linka byla podle mě dost okrajová a hned bylo jasné, jak skončí. Perfektní film nabízející spoustu vtipných momentů, především slovních. Kino bylo slušně zaplněné (nedávno se promítalo jen pro mě) a myslím, že se většina dobře bavila, nesmál jsem se jen já. Kdyby takhle vypadaly všechny nové české komedie, bylo by to výborné. Naštěstí se najdou takovéto výjimky. Opravdu jsem se výborně pobavil, nenapadá mě nic, co bych mohl vytknout. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Povedená vánoční oddechovka, na kterou se dá do kina zajít i na konci ledna, když ohlášené skoro jarní počasí stále nedorazilo. Ano, je tam dost klišé, nepovedených a notoricky známých scén, ale několik mých oblíbených herců a hereček, Kempinski a pohodová atmosféra všechno smažou. Za mě velmi dobré. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý síce nenadchne, ale ani neurazí. Ktorý sa až moc snaží mať cool atmosféru. Niektoré hlášky celkom vydarené, niektoré scény úplne prepálené, ale naozajstní herci to stihnú zachrániť. Zdobia sa medovníčky, aj vianočné stromčeky, spievajú sa koledy, aj snehu je kopec ... čo viac treba na vianočnú oddychovku? nič ... len svetre s nórskym vzorom mi chýbali. 2,5* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)
  • Do role Štefana byl původně obsazen Štefan Kvietik, ten však nakonec od projektu odstoupil a byl nahrazen Jiřím Bartoškou. Právě kvůli Kvietikovu obsazení se k projektu přidala Emília Vášáryová, která se s ním především během 70. let potkávala na televizních obrazovkách i divadelních prknech, kde spolu často tvořili pár. (jezurka42)
  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)

Reklama

Reklama