Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Jak jsem říkal že Zoe Kazan je nejsympatičtější v zrzavé verzi z Ruby Sparks, tak už to neplatí. A nebo je prostě kouzelná pokaždé, s tím jejím okatým kukučem se spoustou vlasů. Jak už to ve sci-fi námětech z new wave bývá, samotný fantaskní prvek slouží čistě jako katalyzátor děje a v racionálním rozboru neobstojí. Což není nic proti ničemu. Příběh krásně odsýpá, chemie mezi osudem svázanou dvojicí funguje a emocí je dost a dost. Kdyby scenárista napsal i nějaký udržitelnější konec, tak by to bylo za plný počet. Film objektivně tak kvalitní není, ale dobrou náladu šíří s takovým nadšením, že bych mu ho i dal. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

"The only thing about me that I like is you" Ultimátny feel good indie film, v ktorom asi nemá zmysel riešiť, prečo vzniklo telepatické puto medzi oboma postavami a prečo medzi sebou často komunikujú tak nápadne, tak že ich viacerí berú za bláznov. Pretože keď sa snaží byť vtipný, tak mu to vychádza a keď sa snaží pôsobiť na emócie, vychádza mu to snáď ešte lepšie. S čím súvisí aj dokonalé obsadenie hlavných rolí. A veľmi zaujímavý je fakt, že scenár pôvodne vznikol ešte začiatkom devedesiatych rokov a téma, ktorú spracováva, pôsobí sviežo aj z dnešného pohľadu. Vstup však povolený hlavne romantikom, žáner sci-fi je podružný a slúži len ako prostriedok na originálne poňatú romancu. Kto s tým má problém, ruky preč, In Your Eyes si určite neužije. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Docela originální námět je velikým kladem a také lákadlem tohoto snímku. Řada scén je úsměvných, soundtrack není vůbec špatný a až na trochu přeakčnělý závěr je In Your Eyes opravdu příjemnou podívanou, v níž se mísí romantika se sci-fi, dramatem a komedií. Chválím také ústřední herecké duo neokoukaných tváří, ale rovněž to, že snímek není dosud nikterak profláklý, o čemž svědčí i poměrně nízký počet hodnocení k dnešnímu dni (430 k 2.11.2014). ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Mno, jak začít? Všude samé čtyřky, kam se podívám a zase se po čase citím poněkud nepatřičně. Což se dá na druhou stranu v poklidu zvládnout. Působilo to na mě celé dost nevyváženě, nemůžu si pomoct a hlavní herecká dvojka mi také vůbec nesedla. Kdyby to byla epizoda z jednoho seriálu, ihned zapomenu, ale tohle se tváří, jako normální film, který i přes poměrně vysoké hodnocení nejsem schopen výše bodově akceptovat. Snad někdy jindy, bez Zoe a Michaela. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Zoznamovací chat prostredníctvom mysle.Toto bolo tak romantické a čisté ako čerstvo napadnutý sneh.Moja romantická duša po dlhom čase opäť ožila až som v to nedúfala.V snímke nenachádzam nič čoby som vytkla.A to je u dnešnej konkurencie podobných snímkov veľké + a fakt,že to nie je knižné spracovanie lež nápad scenáristu jej pridáva na kvalite.Pre všetky romantické duše povinná jazda.Odporúčam. Romantic movie of the year. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama