Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Docela originální námět je velikým kladem a také lákadlem tohoto snímku. Řada scén je úsměvných, soundtrack není vůbec špatný a až na trochu přeakčnělý závěr je In Your Eyes opravdu příjemnou podívanou, v níž se mísí romantika se sci-fi, dramatem a komedií. Chválím také ústřední herecké duo neokoukaných tváří, ale rovněž to, že snímek není dosud nikterak profláklý, o čemž svědčí i poměrně nízký počet hodnocení k dnešnímu dni (430 k 2.11.2014). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To jediné, co na sobě mám rád, jsi ty." Pokud jednou budu souložit se slečnou, která se nachází o tři státy dál, tak nepochybně bude hranatá, protivná a se slušivým knírkem. Dylan na tom byl o dost lépe, i když mě se Rebecca taky nijak zvlášť nepozdávala a v baru bych ji patrně bez rozmýšlení vyměnil za tupou kovbojku Donnu. Ale tady jde o romantiku, takže zůstaňme u Rebeccy, Dylana a toho, jací dokáží být snobští doktoři ve vztahu parchanti. To se mi líbilo, docela mě to i bavilo, ale postavit film pouze na jednom skvělém nápadu většinou nestačí. Já jsem zkrátka chtěl víc zábavných spojení a míň klábosení, ale evidentně mě nikdo neposlouchal. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy je to celkem sranda, ten nápad jako takový je taky super, ale pořád ještě je to jenom posraná romance, která nemá z hlediska příběhu šanci nabídnout cokoli jiného, co už jsem neviděl stokrát někde jinde. Koukat na to ráno po chlastačce, asi by se mi to líbilo víc, v normálním stavu je to prostě obyčejné. 60% ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Imaginární Ona z masa a kostí... co to je? Přece kouzelná Zoe Kazan, s človíčkem ve své hlavě, který je postižen stejným darem - a tak si spolu přes dva smysly chatují, dokud se nezamilují a s využitím dalšího smyslu tak vznikne jedna z nejhezčích self-erotických scén, co jsou k vidění. V obyčejném sdílení obav a radostí plynou rozhovory přirozenou cestou a neřeší nic, co se přímo nedotýká samotných postav (Linklater ať se jde zahrabat a vezme s sebou k pochování i krabici svých prďáckých stmívacích a svítacích dialogů) a i když by neškodilo víc vzruchu a ledacos by sneslo vylepšení, samotný nápad, jakož i jeho zpracování, mi nedovolí potopit slibného tvůrce hned na začátku kariéry... ne že by to stálo na mém hodnocení, ale přesto... :-). Napadá mě, že ani alternativní konec by nebyl marný, to by se však už jednalo o žánr psychologický, jen by se nesměl pro větší efekt šoku uvádět, ale u mě by měl čtvrtou hvězdu jistou... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Kdyby se spojilo Sense8 a In Your Eyes (respektive kdyby se z každého díla použila jeho největší síla), to by byla teprve pecka. In Your Eyes je nicméně nápaditá romantická komedie, která však nestojí ani na romantice a ani na vtipu, nýbrž právě na onom sci-fi námětu, který z tohodle smímku udělal poměrně originální záležitost. Sice to má k dokonalosti daleko, nicméně raději skousnu přeslazenost než překombinovanost v podobě Sense8. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno