Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dodge je počítačový hacker, bez svalů a touhy zabíjet na potkání. Zato Piper je drsňák par exellence. Vlastně je nespojuje vůbec nic, jen to, že jsou vězni. A taky řetězy, jimiž jsou připoutáni a se kterými bohužel musí počítat poté, co dostanou šanci utéct. Od začátku si jdou po krku, ale život jednoho závisí na vůli toho druhého, takže jim nezbývá než spojit síly. A navíc se brzy objeví i společný cíl. Ve vzduchu totiž visí pěkná sumička v podobě podílu z megaloupeže. O tyto peníze ale usiluje až příliš mnoho lidí. Přesně těch, který dřív střílejí, než se ptají. Ve strhujícím, adrenalinem nabitém akčním thrilleru z roku 1996 hraje první housle hvězdné herecké duo Laurence Fishburne a Stephen Baldwin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ať mi nikdo neříká, že z toho nešlo vytěžit více. Mám rád filmy, ve kterých se prchá z věznic, a i když scénáře nemohou být donekonečna originální, dokázal mě i tento oslovit. Ovšem, dost věcí zůstalo nedotažených, zase tak starý film to není, aby efekty a některé záběry nemohly být provedeny dokonaleji. A to i přesto, že je tu řeč o béčkovém filmu. Co mě však upoutalo velmi, byl moment, kdy ústřední dvojice zavítala do domu Salmy Hayek. Kterážto vypadala moc hezky. Vzali roha je totiž patrně jediný film, který znám, v němž uprchlíkovi vtrhnuvšího do cizího příbytku nepadne ´úplnou náhodou´ vypůjčené oblečení tak dokonale, jako by bylo od malička jeho. Sledovat Stephena Baldwina ve vytahaném roláku a kalhotech velikosti XXL bylo vcelku úsměvné...:-) A Laurence Fishburne? Když jsem přimhouřil oči, viděl jsem v něm mladšího bratra Samuela L. Jacksona. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Žánrově, obsahově i řemeslně značně nevyrovnaná a neoriginální a místy vlastně i docela nudná oddechovka... Ideální na novácký noční proud, tradičně pak v ořezu 4:3 a s nejapným českým dablinkem. . . . Doslova a do písmene - zkouknout a vzít roha... :-/ - - - - - (Poprvé a navždy naposledy viděno 19.5.2009 na tv Nova, komentář zde jako čtvrtý - 20.5.2009) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Poldové honí zločince, zločinci prchají z vězení a brzy se ukáže, že všechno je úplně jinak. 1) Přitažlivý 30letý Stephan Baldwin (hacker) mě udržel u obrazovek a je důvodem udělených slabších třech hvězdiček. 2) Pod příšerným českým dabingem se podepsalo Studio BR v roce 2016. Soudím tak podle namluveného komentáře pod titulky. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

polovica 90tych rokov bol cas ked sa kopiroval john woo (laurence fishburne a jeho strelab obojruc) a stephen baldwin sa snazil stat hollywoodskou hviezdou (usual suspect bola cestna vynimka). akcia nic moc, humor je vacsinou mimo a hlavne postavy sa vacsinou chovaju ako idioti, aspon ze to oko divaka potesi mlada salma... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Svěží akční komedie přesně podle šablon 90. let. Tradiční černobílá dvojice tu rozehrává příběh plný jemného humoru plného hlášek, honiček, akce a nečekaných zvratů. Pop-kornová zábava bez bázně a hany. Nic tu není jak vypadá a byť se určité dějství neobejde bez určitého patosu, vše je vyřešeno rychle a hbitě. Jak jinak, nic tu originalitou neoplývá, ale to mi bylo tak nějak šuma fuk. Natočeno je to dobře a pro takový sobotní večerní odpočinek je tento snímek jako stvořený. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama