Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proudové letadlo Boeing 707 je na své cestě z Atén do Říma a New York City uneseno palestinskými teroristy. Ti požadují, aby je pilot dopravil do Iráku. Zabíjejí cestující jednoho po druhém, dokud nedosáhnou splnění svých požadavků. Mezitím je do akce povolán elitní tým členů výsadkové jednotky vedený majorem McCoyem a plukovníkem Alexanderem, aby zlikvidoval všechny teroristy v letadle včetně těch, kdo jsou do únosu zapojeni. Čeká je nelehký úkol pokusit se znovu získat kontrolu nad letadlem dříve, než teroristé zabijí všechna rukojmí… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (141)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som myslel že to ani nedopozerám, strašne dlho sa to rozbiehalo. Chuck Norris, sa po úvode stratí zo scény a dlho predlho sa rozvíja dráma s teroristami v lietadle. Keď sa potom božský Chuck konečne doterigá späť, všetko sa zrazu zmení a z drámy sa film prehubne do megastupídneho masakru v ktorom udatný americký geroji vymlátia celý Bejrút. Arabáči padajú po desiatkách a stovkách, všetko vybuchuje a Chuck Norris frčí na motorke s namontovanými guľometmi, raketometmi a granátometmi ktorými zrovná so zemou všetko čo ešte ostalo stáť. To všetko za doprovodu jediného, do zdochnutia omieľaného hudobného motívu ako z pobrežnej hliadky. Pri sledovaní tohoto filmu sa naplno ukazuje pravdivosť výroku že ohrozené druhy neexistujú, sú len druhy ktoré Chuck Norris nechal nažive. Okrem stoviek arabov však padne počas akcie aj jeden amík a jeho umieranie je náležite naťahované a srdceryvné, sprevádzané vznešenými rečami aby si divák aj trochu poplakal. Napokon, slzy Chucka Norrisa majú predsa liečivé účinky, lenže on nikdy neplače! Smola... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Vrchol Norrisovy tvorby. Skvělý akčňák, kde najdete od všeho něco plus Norrisova motorka s raketometem nemá chybu. Dále je třeba ocenit svěží Silvestriho hudbu. A při této příležitosti bych se chtěl zeptat, jakto, že Silvestri, který má v repertoáru tolik kultovních soundtracků, že byste to nespočítali ani na prstech deseti rukou, má pouze jednu nominaci na oskara? To mi hlava nebere. Navíc za Forresta, za kterýho to měl jasně vyhrát. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Delta Force je asi nejlepším Norrisovým filmem. V první třetině se jedná o klasický únos letadla a docela slušné drama doprovázené názornou ukázkou toho, čeho je schopno "náboženství míru" jak vidíme dnes a denně v reálu. Druhá třetina sice se vším plánováním a přesuny trošku ztrácí spád, ale finále je naprostý masakr. Brutální čistka sídla arabáčů v noci, desítky mrtvol, Chuck Norris se svou raketometnou motorkou, honičky v Bejrútu či parádní taktická vysvobozovačka letadla. Chuck tu sice nepředvede z karate skoro nic, ale o to více střílí a zabíjí. Navíc je tu spousta kvalitních či známých herců (Marvin, Kennedy, Vaughn, Wintersová) a především naprosto fantastické hrdinské hudební téma Alana Silvestriho, které už si hoví v mé sbírce. Prostě klasická 80s řežba v nejlepším stylu, která se skoro blíží klasikám typu Rambo nebo Komando. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"DOBŘE SE VYSPI." Na Chucka mě nikdá neužilo, takže bez sentimentu. Zmatená akční chujovina o komandu Delta, kteří si to (až se k tomu konečně prokoušeme tunou nudy) ulicemi Bejrútu špacírují na buginách jako při Love Parade, s čepičkama jak blbečci a provazy kolem těla jako členové Rychlých šípů se švihadly. Jestli je to podle skutečnosti, tak sorry, ale vypadají jako komparz z gay muzikálů... Taky řešení těch situací, magořina, nesmyslná, jen aby se Chuck mohl trošku ukázat, ale nebojte, ke cti mu to neslouží - při pronásledování v dodávce má dost problém trefit se na pár metrů a taky ta likvidace šmejda Forstera, slabé, bez nápadu. Vůbec, za Chucka tam hodně zastane dubl a je to hroóóźně poznat, to extra otráví. Nebýt to poslední film Lee Marvina, už bych to nechal spát v archivu, a když to beru kolem a kolem, udělal bych stejně nejlíp. 35% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film, který patří mezi velmi dobré filmy s Chuckem Norrisem. Příběh je celkem klasický o únose v letadle. Někdy nastane menší nuda, ale moc to nehrozí. Film má dobré spracování, je zde kvalitní akce, příběh zaujme a Chuck Norris asi nejvíce zaujme. Film není přeakčnělý, ale pořád je to stará dobrá klasika. Film hodnotím na 72% = **** ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Jde o jeden z prvních filmů, v nichž se objevil Liam Neeson. Zahrál si však maličkou roli na úrovni komparzu, takže v závěrečných titulcích napsaný není. (ČSFD)
  • Scenár bol napísaný na základe skutočných udalostí, ktoré sa stali 14. júna 1985. (m.a.t.o.)
  • V Norsku byl film zkrácen o 8-9 minut, aby získal mírnější rating. (Cheeker)

Reklama

Reklama