Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

LVÍ KRÁL 2: SIMBŮV PŘÍBĚH dějově završuje trilogii o Lvím králi. Působivý a velkolepý snímek vychází v novém zvláštním vydání. Potkaní se zde Kiara a Kovu, zástupci nejmladší generace vládnoucí lví dynastie. Prožijí spolu "Upendi" - lásku - a pochopitelně také spoustu legrace s oblíbenými Timonem a Pumbou! Kiara, tvrdohlavá dcera Simby, je dědičkou trůnu. Místo vladařských povinností jí ale láká daleko více dobrodružství. Když nebojácně prozkoumává přísně zakázanou Vnější zemi, setká se s rozpustilým mladým Kovu, který se rozhodl vydat se po stopách Scara. Kiara a Kovu se tak spolu snaží najít své místo v "Kruhu života" a poznávají, že jsou jedinou nadějí na usmíření mezi dvěma znesvářenými královstvími. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

PiperW

PiperW (hodnocení, recenze)

Oproti jedničce šíleně klesla kvalita jak písní tak humoru. Za mě bohužel jen jedna hvězdička

na příspěvěk reagoval Pertinacia

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Jednotku aj Dvojku som videla v češtine a včera (10. 4. 2012) to dávali v telke po slovensky a kúsok som zaregistrovala. Totálny humus. No keby to vidím najprv v slovenčine tak s tých troch* čo som tomu dala by to hodne kleslo ...  

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Ja som to radšej ani v slovenskom dabingu nevidel, lebo keď si videl jednotku v slovenčine, tak ma až naplo.

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

Hej, hudba je perfktná, emócie sú predsalen v jednotke lepšie.

Ale mne hrozne vadí slovenský dabing. Ten sa vôbec nepodaril, zato český je skvelý.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Film slabší ako jednotka, to je fakt! Ale myšlienku má výbornú... a preto ho uznávam. Okrem toho... hudba sa podarila! ;)

Reklama

Reklama