Reklama

Reklama

VOD (1)

Návrat Rýchlej roty Chipa a Dala po tridsiatich rokoch zachytáva bývalé televízne hviezdy Disney Afternoon v súčasnom Los Angeles. V tejto kresleno-hranej akčnej komédii žijú Chip a Dale medzi kreslenými a živými bytosťami v modernom Los Angeles, ale ich životy sú už úplne iné. Od zrušenia ich úspešného televízneho seriálu ubehlo niekoľko desiatok rokov a Chip (hlas John Mulaney) sa poddal životu na predmestí a predáva poistné zmluvy. Zatiaľ sa Dale (hlas Andy Samberg) po počítačovej úprave nostalgicky vracia k zlatým časom. Keď ich bývalý seriálový kolega záhadne zmizne, Chip a Dale musia oživiť svoje priateľstvo a vžiť sa opäť do postáv detektívov Rýchlej roty, aby zachránili priateľa. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

anais 

všechny recenze uživatele

Chytrý film, který si hraje s množstvím odkazů a narážek ať už na vlastní svět původní Rychle roty, tak na různé typy animace, jiné filmy atp. Nemohu ale skrýt jisté zklamání z toho, že je to ve výsledku tak moc meta, že se vlastně nejedná o "Rychlou rotu". Kultovní tým se do konce v podstatě nedá dohromady (ani nemůže, protože charaktery jsou v jiné), a filmu se tak nedaří navázat (asi ani nechce) na typ zábavy, který byl tak fajn na seriálu. Matně si vzpomínám na své dětské rozpaky nad posledním Polákovým filmem o Panu Tau, kde sledujeme problémy s alkoholem herce, který pana Tau hrál. Není to hloupé, ale je to něco jiného, než chcete vidět. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem průser, ale nakonec to naštěstí bylo hrozně fajn. Jasně, druhý králík Roger to sice není, ale to snad nevadí, ne? Já se u toho bavil. Chip a Dale spolu nádherně fungují, je tu jeden parádní odkaz za druhým, vtipy jsou vesměs povedené a ta zápletka je taky dobrá. Velmi příjemně to uteče, stopáž je úplně akorát a poslední čtvrthodina je nostalgická zcela absolutně. A navíc je to fakt pro celou rodinu, protože každý si tady něco najde a hlavně u toho každý bude zažívat zcela jiné pocity. Moje byly jen pozitivní, případné pokračování v tomhle stylu bych bez váhání uvítal. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nielen to, že som to hltal ako malý, ale aj spústa popkúlturných odkazov na nielen animované kulty, mi z filmu spravila skvelú dobrodružnú zábavu. Možno to detským divákom až tak veľa nepovie, ako nám na tom odrasteným, ale verím že budú rovnako spokojné ako vy, a na oplátku im potom na dobrú noc môžte vy drahí rodičia porozprávať nejakú tú epizódu CHIP A DALEa. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Čakal som bizár, ktorý vypnem po polhodine. Ale ostal som naozaj prekvapený. Dostal som milú a nostalgickú jazdu s mojimi obľúbenými hrdinami z detstva. Zároveň sa konalo aj množstvo vtipov a milá kritika aktuálnej filmovej tvorby. A keďže tu bola opäť narážka na labkovú patrolu, aj syn sa bavil. 70% Disney plus ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková prapodivná variace na Chip a Dalea se spoustou dalších Disney postaviček - od kreslených, přes animovaná až hrané. Film mě naneštěstí vůbec nechytl, styl mixování všech 3 typů postav mi přijde nedobrý a celé je to taková docela cringe podívaná, u které ale paradoxně vůbec netuším cílovou skupinu, protože děti tenhle mix neocení a na dospělé je to zkrátka až moc mdlé... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

18.04.2024

Jak to tak vypadá, opravdu letí naším směrem. Nová Bláznivá střela, v níž by legendární postavu detektiva Franka Drebina, jehož efektivitě se rovná pouze jeho neschopnost, měl ztvárnit… (více)

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama