Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vyschlé studni je nalezeno tělo ženy, kterou nenáviděla celá vesnice. Podezřelých je mnoho, navíc se brzy ukáže, že lidé si vzájemně kryjí záda a nejsou ochotní s policií spolupracovat. Dana Skálová a její tým budou muset přijít na způsob, jak vesnici ke spolupráci přimět. Podaří se jim odhalit, kdo stojí za smrtí nenáviděné Zlobáby? (TV Nova)

(více)

Recenze (65)

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Suchánek opravdu stačí tak akorát na Partičku, případně na Tele tele. Hofmann hrál policajta obstojně akorát v Prvním oddelení. Tady nic extra. A ten zbytek naprosto o ničem. Jestli to má být něco jako Modrava, kde jsem přece jenom hvězdu přidělil, tak se to nepovedlo. Odpad a to je asi tak vše. Ztracený čas ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke slibnému hereckému obsazení byl pro mě Odznak Vysočina zpočátku takovým menším favoritem letošních kriminálek, to jsem ale netušil, že se bude opět jednat o klasickou lacinou televizní kriminálku nevalných kvalit. Nevím čím to je, ale postavy jsou strašně nesympatické, přitom dobrou polovinu herců mám jindy docela rád, příběh je neskutečně nudný a snadno předvídatelný, celý je navíc podbarven naprosto nevhodnou hudbou, žádný zásadní zvrat se zde nekoná, tempo je těžce uspávací, logiku aby člověk pohledal. Chvílemi jsem měl dojem, jestli se náhodou nejedná o parodii, leccos by se tím vysvětlovalo. Zbytečně ztracených 45 minut života, ani nevím, za co je ta jedna hvězda, patrně za to letní počasí. Další epizody už v zájmu zachování duševního zdraví raději vynechám. 2/10. ()

Reklama

Olsi 

všechny recenze uživatele

Achjo. Kdyby to bylo alespoň trochu realistické, a nepřipomínalo to spíše vymyšlenou pohádku s hádankou na konci. Drama kde? Krimi kde? Tvůrce asi záměrně dělá, že nemá vůbec žádnou představu o tom, jak funguje kriminalistická práce, nebo mu nejspíš jako příprava stačilo vidět několik řad kriminálky LA, jinak si to nedovedu vysvětlit... Přitom některé postavy by mohly být opravdu zajímavé. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tak vida, všeobecně nenáviděná titulní Zlobába byla nakonec světice a piča, která všechny svorně od začátku srala svým ustavičným buzerováním a neskutečnou uvědomělostí, lvím podílem přispěla ke šťastnému rozuzlení a je na nejlepší cestě stát se všemi oblíbenou, uznávanou a milovanou. Sladké. Až k zblití. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu České herce i dejme tomu tvůrce. Složenky, úvěry, leasing a život plný párty a kokainu stojí nemalé peníze. Je mi jasný, že Soukupa neuživí Lesapán, ale tohle se prostě nedá. Ta tvůrčí impotence je naprosto děsivá. Odpudivé a dementní scénáře, strašné lokace, příšerná dramaturgie. To je prostě klasika naší produkce. Ti herci a režiséři prostě nemůžou v těchto ubohých podmínkách vytvořit něco zajímavého. Policie Modrava, Odznak Vysočina, Slunečná, Zoo....tvl strašný, prostě ubohý. Nejlepší na tom je, že všichni vědí jaký strašný sračky vytvářejí, ale když jim to zaplatí další dům a auto, kdo by to řešil. BTW Suchánek jako policajt je ještě větší vtip, než Taclík v Andělovi. Jako policajt z předměstí byl dobrej, ale tohle je ultimátní komedie. Díl stačil. Typická žumpa, nehodné dalšího komentování, nebo nedej bože sledování. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody zhlédlo 1,39 milionu diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama