Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Britská surrealistická komediální show autorů úspěšného sitcomu Father Ted (Otec Ted), kteří pokračují v tradici skupiny Monty Python. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

boshke 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale tuhle partu miluju. Skvělé herecké výkony, geniální, absurdní (britský) humor, úžasně vystihnuté parodie na různé filmové scény, životní situace a komentátorské obraty (geniální mistrovství v zírání). Ve druhé sérii už sice trošku ztrácí dech, ale i tak si pořád drží dobrou úroveň. Linehan je bůh. Režíroval čtyři seriály, čtyři umístění v TOP seriálech... 90% (1. série - 100%, 2. série - 80%) ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Jakto, že jsem až doteď nevěděla, že Mark Heap býval takový hrajer? Byl mladší, hubenější, nepitvořil se, nešišlal (a jestli, tak rozhodně méně než dneska). V první sérii byl výborný. Celá první řada byla můj šálek čaje - vtipná, nekorektní, scénky nepůsobily trapně - hodnotit jenom to, dala bych 5 hvězdiček. Pak přišla druhá série a humor se někam vytratil. I ona má své povedené momenty (francouzské scénky s Catherine Tate), ale je jich méně a méně. (Mimochodem mistrovství světa v zírání je skutečně vysoce adrenalinový sport. Minulý rok na Trpasliconu na sebe semifinalisté zírali celých 100 min, než to jeden z nich vzdal - pravděpodobně už nevydržel nápor ze strany vyčerpaného a hladového komentátora, který soutěžícím začal vyhrožovat fyzickým násilím pokud okamžitě nemrknou) ()

Reklama

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Videl som zatial iba prvú sériu a po prvých dvoch dieloch som tu mal dokonca hodnotenie 5 hviezd. Lenže kvalita klesá. Aby som bol presný, prvé dve epizódy vážne bomba, ale ostatné tak o dve triedy horšie. Ja som ale človek pomerne prispôsobivý - hlavne keď chcem byť - a po tých prvých dvoch častiach som vážne chcel. Viac menej schválne som im odpúšťal menej vtipné veci, ktoré v podstate vypĺňali čas medzi svetlejšími scénkami. A s trochou potrebného nadhľadu a s trochou prinútenia samého seba, som potom videl v lepšom svetle aj slabšie chvíle. Popravde, jediné, čo mi až tak vtipné nepripadalo (nech som sa snažil jak som chcel), boli tie očné súboje, komentátori občas zadelili slušné hlášky, ale inak sa mi celý ten nápad s majstrovstvami rýchlo opozeral.... Aj napriek účasti mnohých vrcholových osobností, tejto náročnej disciplíny . :)) ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro "britský humor" a pro skeče. Tenhle seriál obsahuje obojí, ale ani v nejmenším nepřipomíná Monty Pythony. Spíš The Fast Show. A stejně jako u The Fast Show, některé kusy baví, některé ne, ale zde většina ano. A právě humor téhle party nejvíc vystihuje skeč s jeptiškami v zoo. Je to vtipné, trhlé, ale pořád to ještě má něco do sebe, i když méně než montypythonovské skeče. 85% ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Klasický suchý britský humor v podání Simona Pegga, Kevina Eldona a Marka Heapa, kteří se sešli opravdu výborně. Prvním šesti dílům nemám praticky co vytknout, obzvlášť 43. Mistrovství v zírání v našich pamětích jistě zůstane velmi dlouho. Druhá série ze začátku docela ztrácí smysl, když neznáme kontext té doby v Británii, nicméně poslední dva díly se opět vrátily na velmi vysokou úroveň. 85% jen kvůli slabším skečům v druhé sérii ()

Zajímavosti (4)

  • Píseň "Big Train" byla nahrána Maxem Gregerem a jeho orchestrem. (PußyMagnet)
  • Scéna Stare-Out (soutěž v zírání) je založena na knize Paula Hatcherera a je animována Chrisem Shepherdem. (PußyMagnet)
  • Pilotní epizoda režírována Chrisem Morrisem nikdy nebyla vysílána v plném rozsahu, některé scénky jsou rozděleny do ostatních epizod. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama