Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Fletcher Reed (Jim Carrey) je obyčejný lhář. Právník. Právník a lhář. Nedokáže si najít na svého syna čas a on se mu za to šeredně pomstí. Jedno kouzelné přání a Fletcher ať už chce nebo ne, tak musí mluvit pravdu. U soudu, ve výtahu, policistovi, sekretářce i bývalé manželce. Tohle je jedna z nejlepších Jimových rolí. Jim se předvádí a zvládá mě pobavit s přehledem. Jeho neustálé žvanění a hlášky jsou výborné. Jim je tady jako komik neodolatelný a tahle komedie mě velmi příjemně překvapila. Nečekal jsem, že se u ní takhle skvěle pobavím. Typický Carrey v nejlepší formě. Parádní zábava. (85 procent) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Jim Carrey, příběh, pohodová komedie -ten se hledá těžko/// Film, který neoslní ani hereckým obsazením, ani hudbou či dokonce technickým zpracováním. Přesto se jedná o pěknou, rodinnou komedii, které kraluje Jim Carrey a k tomu mu dopomáhá pěkný námět a scénář, ušitý jemu přímo na míru. I dnes jsem se zasmál a obstojně pobavil a proto hodnotím film zaslouženými 3*/// Celkem 60%/// ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jima Carreyho mám prostě rád a jeho humor mě baví. Pitvoření, k němuž se dovedl ve svých komediích vybičovat, je prostě jedinečné a nikdo jiný takový prostě není. Jeho gumový obličej baví, navíc tady je docela dobře podáno i to morální, které je pointou celého filmu. Některé gagy vás prostě odrovnají. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

tak... co mi tak běhalo celou dobu hlavou: je to americké, je to bláznivé, je to komedie, je tam carrey, jo dobrý, je skvělej, ale trochu to přehání, konec až moc sladkej, několik dobrejch fórků, ale taky dost slabších, které snad přijdou vtipný jen amíkům... dost přibarvený, ale jo... možná to bude znít jako klišé, ale film stojí a padá na hlavním hrdinovi... naštěstí jsem měl kliku a shlédnul to podruhé celé v originále, dejdar tomu fakt nesedí... suma za 60%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Slabší Jim Carrey. Film má hodně dobrý námět, bohužel zužitkovaný ne ve prospěch bezuzdné kacířské srandy, ale moralizující rodinné "zábavy" (ačkoliv je tam plno sprostých slov a narážek na sex). Nabízí se srovnání s filmem Invention of Lying Rickyho Gervaise, který je ale teda ještě o dost horší. Takže až zase budu chtít nějakou totální ujetost, tak si dám Ace Venturu. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Závěrečné titulky obsahují vystřižené scény. (SONY_)
  • Světová premiéra proběhla 18. března 1997 v Los Angeles. (Varan)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii od 8. července do 18. října 1996. (Terva)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama