Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Jako žena mocného politika se má Sophie skvěle. Na povrch ale vyplují skandální tajemství, manžel James musí čelit vážnému obvinění a její život se otřese v základech. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

ESNYR

všechny recenze uživatele

Osobně jsem to neviděl, to určitě ani nebudu zkoušet ale manželka se vyjádřila že pokud se takhle budeme chovat i nadále a budeme pořád mužům dávat najevo jak je nikdo nepotřebuje a že být dnes bílí je vlastně dost na pytel, nemá lidstvo šanci na přežití. Po všech těch masírkách co dostáváme ze všech možných stran, se vlastně divím že ještě není uzákoněno že každá svobodná žena nad 15 let, musí mít za muže nějakou tu přičmoudlou verbež. Místo toho aby chlap pořád ještě byl za gentlemana, stává se z něj snadná potrava pro jakoukoliv tupou krávu která se chytne propagandy "Chlap je zlo, je třeba se jej zbavit" Už tak je to po celém světě dost na houby a tyhle výplachové sračky tomu moc nepomáhají. Proto je potřeba každou ženu zdvořile odmítnout slovy "Jste sice krásná a určitě i chytrá ale raději půjdu domů sám aby vás třeba za 5 let nenapdlo že jsem vám v taxiku bez vašeho souhlasu, položil ruku na rameno, což je považováno za sexuální násilí" Nuže milé dámy, poděkujte i takovým tvůrcům jako jsou scénáristé této hovadiny, za to že na vás chlapi začnou z vysoka kašlat. Dobře vám tak. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Trochu mě zklamalo, jak moc byl seriál předvídatelný, protože je jasný, že tohle v dnešní konkurenci nestačí, ale protože si mě Sienna Miller mimořádně obmotala kolem prstu, moje kritika ke scénáři šla stranou. Prsty v tom má i atmosféra, krásná angličtina, psychologická stránka a napětí, které mě dlouho drželo v naději, že na konci bude přece jen něco víc. Škoda... 3,5* ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Soudní drama, které skvěle ilustruje to, proč se znásilnění u soudu tak strašně špatně prokazuje. Obzvlášť, jestli žena nejde na policii hned poté. Zde je totiž kauza vystavěna na tvrzení proti tvrzení. Interpretace stejných událostí dvěma různými lidmi, kteří si mohou situaci upravit k prospěchu svému. To, že na tom oběť v 99% vždycky tratí je, bohužel, už vedlejší. Působivá mi přišla i argumentace obhajoby, která pečlivě vystavěla vzorec chování v neprospěch Olivie. A i když se v soudní síni Michelle Dockery snaží hezky, ta psychologicky nejzajímavější část příběhu se odehrává v hlavě Sienny Miller. Přesvědčivě ztvárňuje nevděčnou roli politikovy manželky, na jejíhož muže se valí skandály, a ona mu musí být oporou anebo mu pohřbí kariéru. Zároveň ale skvěle ukazuje, jak jsou zamilovaní lidé schopni přehlížet nedostatky svého protějšku. Její až umanutá touha po pravdě mi přišla působivá. Rupert Friend je jako do sebe zahleděný politik naprosto přesvědčivý a snadno se dá chápat, proč je jeho postava tak populární a úspěšná. Jako negativum vnímám celou dějovou linku kolem Kate a oxfordskou minulost ústřední trojice. Osobně jsem si velmi přála, aby se nakonec ukázalo, že James Whitehouse je jenom pouhý slaboch a oportunista. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Tradičně podaná story, která sleduje mechanismus vzestupu člověka do sféry moci ve vazbě na jeho politickou kariéru, kdy je jako ministr obviněn ze znásilnění. Vzhledem k tomu, že tvůrčí tým má za sebou Undoing nebo Big Little Lies, tak jsem čekal větší divácký zážitek, ale nakonec jsem dostal rutinu s okoukanými "triky" . Ani solidní herecké obsazení tomu nedokázalo dodat potřebný šmrnc. Po formální stránce tu nelze nic vytknout, jen bych ubral z častých prostřihů. ()

Galerie (95)

Reklama

Reklama