Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prodané životy je britské filmové drama noir režiséra Cy Endfielda. Film je příběhem bývalého odsouzeného Toma Yatelyho (Stanley Baker), jehož pokusy jít životem po návratu z vězení rovně jsou zmařeny ve chvíli, když přijme práci řidiče v přepravní společnosti. Tom je po nástupu do práce přijat všemi řidiči kromě Reda (Patrick McGoohan), irského předáka a hlavního řidiče, který je nebezpečným násilníkem. (sator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Topco 

všechny recenze uživatele

Malý britský kult! Dusný, chlapácky noir z prostredia šoférov nákladiakov, ktorý chytí už od otváracej titulkovej sekvencie. Typovo veľmi presne obsadený Stanley Baker – ako nový vodič vo firme s neznámou minulosťou – mi celý čas pripomínal drsnú verziu mladého Steva Martina :-). Ďalej tu máme ukážkovo odpudivého, šikanujúceho záporáka; začínajúceho Seana Conneryho a v upotenom mužskom svete poteší príťažlivá Peggy Cummins z Gun Crazy. K presným hercom, svižnému príbehu a hustej atmosfére si ešte prirátajte dynamickú, noirovú kameru a máte o zážitok postarané. 4,5* ()

sator

všechny recenze uživatele

Hell Drivers je britské filmové drama noir režiséra Cy Endfielda. Film je příběhem bývalého odsouzeného Toma Yatelyho (Stanley Baker), jehož pokusy po návratu z vězení jít životem rovně jsou zmařeny  ve chvíli když přijme práci řidiče v přepravní společnosti. Tom je přijímán po nástupu do práce všemi řidiči kromě Red ( Patrick McGoohan ), irského předáka a hlavního řidiče, který je nebezpečným násilníkem. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tento film se můžete podívat na TyTrubko a udělejte si svůj vlastní dojem. Za sebe jenom řikám, že ty zrychlený záběry mi naprosto zkazily celej film. Netušim, jestli to mělo vypadat akčně, ale je to akorát k smíchu. Víc mě snad rozesmála akorát bitka mezi hlavnim hrdinou a hlavnim záporákem, při který oba měli ruce proklatě nízko, neustále se k sobě otáčeli zádama a hlavní záporák měl navíc skoro celou dobu v hubě cigaretu. Trošku to připomíná česko-sovětskej film Trasa. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Plno znamych tvari v kultovnim filmu o pilotech nakladaků... Film plny napeti a zrychlenych zaberu na auta ujizdejici "silenou" rychlosti pri honbe za dalsi furou... Pribeh rovny jako pravitko a obrazky prekrasne. Za TU zenu, je zde Peggy Cummins. :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Kdo si hraje, nezlobí“ – tohle ovšem neplatí ve chvíli, kdy si jdou po krku dva řidiči přepravní společnosti a začnou svá auta používat jako zbraně. Celkem pohodový filmeček, dobré herecké obsazení a ani samotný příběh nebyl marný. Místy to mělo i celkem zajímavou atmosféru, hlavně tedy ve chvíli, kdy se děj odehrával za volantem – při jejich soutěživosti. Dojde i na pěstní souboje, nejrůznější naschvály – no já se u toho rozhodně nenudil. Hlavní prim tu hrála dvojice kohoutů Stanley Baker -Patrick McGoohan, ale zdatně jim sekundovali i ostatní herci (mladý Sean Connery, Herbert Lom – mihnul se u i Gordon Jackson), no a ozdobou filmu dvě pěkné herečky Peggy Cummins a bývalá manželka Charlese Bronsona Jill Ireland. 60% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama