Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Energická Helen Harrisová pracuje jako asistentka šéfky modelingové agentury Dominique a žije vysněný život, plný večírků a módních přehlídek. Je úplně jiná než její sestry Jenny a Lindsay. Její život se však dramaticky změní, když Lindsay s manželem zahynou při autonehodě a ona se má stát opatrovnicí jejich dětí, patnáctileté Audrey, desetiletého Henryho a pětileté Sarah. Helen je sice sestřinou volbou překvapena, protože ideální matkou by pro děti byla spíš Jenny, ale je odhodlána její přání splnit. Sežene velký byt a najde pro ně novou školu, vedenou sympatickým pastorem Danem Parkerem. Vrátí se do práce, jenže skloubit profesi s rodinou není vůbec snadné. Když musí děti vzít na módní přehlídku, která jejich vinou skončí průšvihem, a navíc zaviní, že sejde z dohodnutého fotografování modelky Martiny, dostane výpověď. Zatímco hledá novou práci, musí řešit problémy se Sárou, která si neumí zavázat tkaničky, s Henrym, jenž odmítá hrát basketbal, i s Audrey, která se začne scházet s největším darebákem na škole. Zcela vyčerpaná Helen přizná, že na roli matky nestačí, a dovolí Jenny, aby děti vzala k sobě. Vrátí se do práce k Dominique, rychle však zjistí, že už nic není jako dřív. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Film na mě působil jako antikoncepce. Když kariéristka, která se věnuje jen své práci a společenskému životu dostane do péče 3 děti různého věku, zdá se, že se to nedá zvládnout. Helena se touto zkušeností mění a dokazuje, že na to má. Nemám moc ráda, když se film zaměřuje jak na komedii tak na drama. Přijde mi to pak z obou stran neúplné, tady se to dalo ještě tak nějak snést, přesto z toho mám smíšené pocity. Kate Hudson a Joan Cusack mám ráda, takže jsem se mohla přiklonit k těm třem hvězdám ()

tron 

všechny recenze uživatele

Niečo znesiem, ale toto je strašná otrava s príbehom, ktorý ste videli už asi 50x (neviem, či lepšie, ale videli) a v porovnaní s ktorým sa i potenciálne podobný (neskorší) DIABOL NOSÍ PRADU javí ako veľké dielo zo sveta modelingu. Je to jednoducho hlúpy film. Čo môžete čakať od tvorcov, kde pôvabná Kate Hudsonová (KĽÚČ) prenáša neznesiteľne trápne vety "pribrala som na zadku". ()

Reklama

splaty 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé: 119 min. je zbytečně moc a to z jednoho prostého důvodu: Drive není ani mezi Kate Hudson a pastorem, ani mezi Kate a dětmi. Joan Cusac má sice roli otravné starší sestry, ale je jediná, která v tomhle filmu za něco stojí. Ne že bych neměla Kate Hudson ráda... Jen opět potvrdila že je královnou průměrných rádoby romantických komedií posledního desetiletí. 45% ()

charmin 

všechny recenze uživatele

Rodinný film na skrátenie zimného studeného večera po ťažkom dni plnom vysávania, žehlenia a iných nudných robôt:) Jeden z tých priemerných amerických trojhviezdičkových filmov, kt. chýba síce veľa na to aby boli brilantné, no na druhej strane im človek ani nič nemôže vytknúť, pretože takýto film nie je stavaný na to, aby bol brilantný. Takže kritéria, kt. má Am.3* film splniť - zábavné dialógy, pohľadní herci v hl. rolách, nie veľmi komerčná hudba, obyčajný,no nie nudný námet, a nakoniec režisér, kt. je v oblasti takýchto filmov nie amatér. Vśetky kritéria odškrtané, takže ako som povedala, silnejšich 50% na mieste :) Na dodatok však musím podoknúť, že hláška I'm a sexy man of God ma dostala :) ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Na prachoch pri filme zalezi. A na kazdom filme Garryho Marschalla to bolo vidiet. Bez ackoveho stabu a dobrych hercov by to bol iba obycajny televizny hnoj s dobrou temou, s nie sto, ale minimalne stotisickrat ohranym klise. Takto je to v pohode jednohubka. A velka skoda, ze Kate Hudson sa vyhybali ambicioznejsie a kvalitnejsie projekty 6/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Rozhodčí hokejového utkání pastora Dana je představen jako bývalý olympijský bruslař Scotty Buttons. Jeho jméno je kombinací jmen Scott Hamilton a Dick Button, což jsou oba bývalí olympijští vítězové zlatých medailí pro USA. (HappySmile)

Reklama

Reklama