Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Energická Helen Harrisová pracuje jako asistentka šéfky modelingové agentury Dominique a žije vysněný život, plný večírků a módních přehlídek. Je úplně jiná než její sestry Jenny a Lindsay. Její život se však dramaticky změní, když Lindsay s manželem zahynou při autonehodě a ona se má stát opatrovnicí jejich dětí, patnáctileté Audrey, desetiletého Henryho a pětileté Sarah. Helen je sice sestřinou volbou překvapena, protože ideální matkou by pro děti byla spíš Jenny, ale je odhodlána její přání splnit. Sežene velký byt a najde pro ně novou školu, vedenou sympatickým pastorem Danem Parkerem. Vrátí se do práce, jenže skloubit profesi s rodinou není vůbec snadné. Když musí děti vzít na módní přehlídku, která jejich vinou skončí průšvihem, a navíc zaviní, že sejde z dohodnutého fotografování modelky Martiny, dostane výpověď. Zatímco hledá novou práci, musí řešit problémy se Sárou, která si neumí zavázat tkaničky, s Henrym, jenž odmítá hrát basketbal, i s Audrey, která se začne scházet s největším darebákem na škole. Zcela vyčerpaná Helen přizná, že na roli matky nestačí, a dovolí Jenny, aby děti vzala k sobě. Vrátí se do práce k Dominique, rychle však zjistí, že už nic není jako dřív. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

klerik 

všechny recenze uživatele

Nuž, toto som od "slaďáka" Marshalla nečakal. Opäť sa rozhodol odbočiť so svojej klasickej cesty momentálne vyšliapanej DENNÍKOM PRINCEZNEJ, a nie je to zlé. Ale ani z ďaleka sa mu nepodarila tá správna kombinácia komédia/dráma ako v prípade FRANKIE A JOHNNY... Problém je v tom, že stále neviete, v akom žánri sa ocitáte - otázka materstva a rodiny krížená s humorom je miešaná dsoť drsne. Chvíľu to vyzerá ako sympatické DIABOL NOSÍ PRADU, vzápätí je to o hľadaní lásky v klišovitom štýle SVATIEB PODĽA MARY, ale ani raz sa to nedostane k "tej správnej" romantike. A keď sa to tvári ako rodinná dráma, výchádza z toho funkčne asi len nevyrozprávaný sesterský vzťah. A spomínal som, že to nie je až také zlé? Je to len divné... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta taková klasická americká celkem tuctová věc o ženě, která pozná ty pravé hodnoty a nakonec najde i toho svého pana Vyvoleného. Kupodivu stejně jako s Sexu ve městě je jím John Corbett, zde tedy luteránský farář (eh ..snad jsem něco nevykecal...). Kdo chce, nechá se u filmu dojmout, někdo možná zapřemýšlí nad těmi životními moudrty co divákovi film předloží a někdo možná obdivně mlaskně nad plochým bříškem Kate Hudson. Na sobotní odpoledne na Nově tak akorát. Dávám za dva góly do branky Corbetta. * * ()

Reklama

Violeta 

všechny recenze uživatele

Fuj to bylo milý! Mimochodem máloco je tak sexy jako chlap, který se vám dívá do očí a říká, že je sexy. Bavila jsem se čím dál víc a čím dál líp a nijak zvlášť mi nemrzí ani nepřekvapuje, že jsem byla ušetřená detailních rozborů dětských duší po tom, co prožily. Jednu hvězdičku bych nejradši dala i sama sobě za to, že jsem se vykašlala na všechny tyhle komentáře a dala tomu šanci. A že se mi to sakra vyplatilo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// někteří oblíbení herci(Hayden Penettiere, Hector Elizondo) a spousta dalších menších hvězdiček, takže slušné obsazení, občas zajímavá scéna s hudebním doprovodem -hodně dlouhé, možná až zbytečně, potom je to dost utahané, navíc bez větších emocí/// Život s Helenou musí být příjemný, je pohledná, talentovaná a ráda se baví. Bohužel se dostane do životních situací, které moc radostné nejsou. Když dostane na starost děti svojí sestry, je to pro ní tak trochu peklo. Sice je má ráda, ale jsou to děti. No a divák se musí projít tím stejným co hlavní hrdinka filmu. A to už opravdu taková zábava není. Navíc je to hodně dlouhé a na nějakou zábavu nebo vtip se zapomělo. Aspoň mě to spíš přišlo občas smutné a vůbec velká část děje se hrne spíš v dramatických kolejích. Tedy tohle je neveselý film o životě s Helenou./// Celkem 58%/// ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Rozpaky. To je to, co mne v souvislosti s tímto filmem napadá. Jistě, je to docela pohodový film o životě jedné mladé slečny a o tom, jak se snaží vychovávat děti své zesnulé sestry. Je to pohodová podívaná, která člověku dodá snad i trochu té dobré nálady a životního optimismu. Ale nacházím i jedno velké mínus tohoto filmu. A to sice, že mi zde chyběla zápletka. Pokud chce někdo natočit film bez zápletky, tak by měl mít kvalitní scénář a měl by toho diváka zaujmout něčím jiným, než zápletkou. Ale to se v tomto případě nestalo. Takhle je to jen něco mezi dramatem a komedií ze života několika lidí. A nic víc nemá tento film co nabídnout. Herecké výkony jsou průměrné. Dějově je to možná dokonce trochu podprůměrné. Ale pořád je to klidná a optimistická oddechovka pro volné chvíle. A právě za to dávám dvě hvězdičky, protože koukat se na to dá a někomu se to určitě bude i líbit. Ale filmy bez zápletky obvykle hodnotím menším počtem hvězdiček, než kolik bych dal, kdyby tam nějaká ta zápletka byla. Takže dvě hvězdičky. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení režisér Garry Marshall často nechtěně oslovoval Kate Hudson jako Goldie. Pracoval totiž s její matkou Goldie Hawn na filmu Přes palubu (1987) a neustále ji oslovoval špatně, protože podle něj nejen vypadají, ale i hrají podobně. Herečka tyto přeřeky brala v pohodě, avšak štáb dal Marshallovi krabičku, do které musel hodit 5 dolarů pokaždé, když řekl její jméno špatně. Za peníze, které se vybraly do konce natáčení, potom Hudson uspořádala pro celý štáb párty. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno