Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

strougy 

všechny recenze uživatele

Za zásadní kámen úrazu bych u Punishera viděl Thomase Jane, protože ten má asi tak stejný charisma jako měsíc stará mrtvola a u většiny scén má nasazen neskutečně znuděný výraz, což třeba ve chvíli, kdy s nim Rusák prohazuje zdi vypadá celkem ironicky. A ani ta Hensleighova režie za moc nestojí a přestože se jedná o akční snímek, už si asi nevybavím ani jednu zajímavější akční scénu, což o něčem svědčí. Ještě jsem sice neviděl Ghost Ridera, ale neumím si moc dobře představit, že by Punishera jakožto nejhorší comicsovou adaptaci mohl překonat. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

The Punisher nie je tým, čím sa tváril byť v traileri, ani tým, čím sa zdá byť z fotiek. Nie je to žiadna temná, vizuálne atraktívna akčná komiksovka o veľkej pomste. O pomste síce je, ale spôsoby, akými ju scenárista a režisér Jonathan Hensleigh predkladá, začínajú pri ohraných seagalovkách a pokračujú tuctom lacných hlášok a nechcenou paródiou seba samého. Jediným, čo sa z filmu dá zobrať na milosť, je nečakaná, zábavná likvidácia záporákov. ()

Reklama

2Pac 

všechny recenze uživatele

uf...mam rad Kinder vajce...zboznujem prekvapenie... Tak vážení, Punisher ma dostal...ano, priznavam, ze ma dostal, podla vacsiny, totalny brak. Typicky rambovsko/komandovsky hrdina na okraji spolocnosti, hovadsky zly zaporak, obrnene auto, vybuchujuce auto, brokovnica s urezanou hlavnou, kopec akcnakovskeho klise...To vsetko vysperkovane ElMariachimJohnnymCashom, zaujimavym hudobnym podmazom, bolestsposobujucim nanukom, prenosnym hydrantom, Rusom v pasikavom tricku a hlavne brutalnou nadsadzkou.... ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem být milý, přistupoval jsem k tomuto dílu i přes nevalné hodnocení pozitivně naladěn. Bohužel jsem ale byl spíš překvapen - nebylo to tak hloupé jak jsem čekal, bylo to trapně komplikované, scénář s klišé na klišé a tak hrozně ukrutně předvídatelný, že by uspal i nemluvně (nadopované pervitinem jsem myslel samozřejmě - ha chabý pokus o vtip, stydím se). Jediná dobrá scéna - bitka s Rusem. Ostatní - špatně vykradené filmy - Mafiáni, Co dělat v Denveru ..., Rambo III apod. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zvláštní agent Frank Castle, kterého hraje Thomas Jane, provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu., když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho milovaný syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Chlapcova matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina, což se záhy stane. Navzdory svým zraněním Frank jako jediný přežije. Přežije a jde se pomstít. Režisér Jonathan Hensleigh přivedl na plátno postavu z oblíbených komiksových příběhů a dá se říct, že spíše průměrně, ani herci nebyli zrovna v nejlepší formě. Ale vizuální stránka filmu je zajímavá a vyložená nuda to rozhodně není. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Mickey Duka (Eddie Jemison) je postava z komiksu, kde sa volá Mickey Fondozzi, a je Katovým (Thomas Jane) informátorom. (Spilvo)
  • Frank Castle (Thomas Jane) si u okna povídá se sousedkou, která má ruku na jeho tváři, avšak v dalším záběru ji tam nemá, kdežto následně opět ano. (Armin82)
  • Pred výberom Tampy, ako miesta natáčania filmu, uvažoval režisér aj o Biloxi, Mississippi, Alabame, New Orleans, Louisiane a Texase. (Spilvo)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama