Reklama

Reklama

Ta dívka z fotky

  • USA Girl in the Picture
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

U silnice zemře žena a zanechá po sobě syna a muže, který je údajně její manžel. Dokument o velké záhadě, která vám pořádně pocuchá nervy. (Netflix)

Recenze (70)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Všechna čest vyšetřovatelům a neutuchající touze objasnit příběh Sharon, neznámé mladé dívky, které zemřela roku 1990 za záhadných okolností. Po dlouhých, téměř 30ti letech (2017) byl případ a s ním i hrůzostrašný příběh Sharon objasněn, a to nejen díky agentům FBI, vyšetřovatelům policie či investigativnímu novináři, ale i síle internetu a sdílení i dostupnosti informací. Velmi silný, ale i velmi drsný příběh. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Agent z behaviorálního řekl, že je to typické zneužívané dítě. Je smutné a neusmívá se. Netflix opět trefil do černého a servíruje smutný, zvratovitý a poutavý True Crime o únosu, vraždě, zneužívání, výměně identit a prostituci. Kdyby to byl film, tak by si většina lidí stěžovala na překombinovanost zvratů a děje, ale on je to dokument dle pravdivých událostí a jak je už známo nejsilnější příběhy píše samotná realita. Dokument je hezky natočen a moc hezky rozplétá mysterium kolem mrtvé ženy nalezené u silnice, kde se postupně dozvídáme, co byla vlastně zač a také muž, který je údajně její manžel. Zvratů je dost a jsou solidní, celou dobu panuje smutná, depresivní a mystery atmosféra a naštěstí má dokument jen štědrou 100 minutovou stopáž, což je pro mne vítané, protože 3 hodiny jak bývá zvykem bývá pro mne moc. Fanoušek true crimeů, ale i napínavých Thrillerů by tomu měl dát šanci. 8/10. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nejznámější kriminální případy svoje dokumenty už dávno dostaly, takže na scénu postupně přicházejí méně provařené kousky. Země neomezených možností jich má evidentně pěknou řádku a milovnicí true crime si tak můžou mlaskat. Záhada kolem jedné dívky z fotky určitě jen tak nezapadne, protože jde o neskutečně zamotaný a nechutný příběh o lidském utrpení. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Být to film, tak je to ta nejpřekombinovanější zápletka široko daleko. Oči na vrch hlavy a ještě tak za tři hvězdy, protože scénáristi nevěděli co tam natlačit, tak do toho raději dali úplně všechno. Jenže tohle je realita. Přísný dokument, z kterého mrazí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nemôžem poprieť, že je dokument v závere dojímavý, že je dejovo vzhľadom na zápletku pomerne originálny. No taktiež sa nemôžem ubrániť tomu, že je samotná atmosféra takmer počas celého snímku skôr melancholická, než thrillerovo strhujúco temná, ako by sa pri “True Crime” tvorbe tohto druhu vyslovene žiadalo. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Spoiler!!!!. Dokumentu chybí lepší, hlubší zpracování a vůbec mu neprospívá nestálé skákání v čase, plus dost dalších věcí.( strašně  odflákle natočený soud údajného manžela, výpovědi  svědků , matky....) Potenciál to mělo jako hrom, nicméně zůstalo jen u průměrného pokusu, který nám ani zdaleka neosvětlil celý život téhle nešťastné dívky z fotky, se kterou se život ale vůbec nemazlil. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příběh, který je spíš smutný než atraktivní, a neuvěřitelný tak, že by jako scénář neobstál coby nevěrohodný. Objektivně spíš 4*. Ta jedna navíc je pro Suzanne. Za to, že nedostala šanci, za krásu a lásku, kterou rozdávala, ač sama žila v pekle. A za Michaela, kterého nemohla ochránit, ač ho milovala celým srdcem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to, nebo kriminalisté v té době byli úplně vymletý? Já třeba věděl už od začátku jaký tohle bude mít konec - Langy je mi toho svědkem. Každopádně celkem zajímavé.- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Materiálu tu je tak, že stačilo by natočiť jednu epizódu Odloženého prípadu a bolo by to možno aj zaujímavejšie. Na tak silný príbeh, kde sociopat zavraždí všetko svojej degenerovanej krvi by som čakal niečo silnejšie. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pribeh o zlu uvnitr cloveka je silny a jedine pouceni je,ze cast lidi jsou proste sociopati. Obcas jsou zde neprehledne skoky v case. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku šokující dokument, která však všechna zásadní zjištění a odhalení, vychrlí v první třetině a poté už se nic zásadního nestane, vyjma výpovědi matky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Neskutečně drasavě smutný příběh. Ale když to mám hodnotit filmově, hlavně v druhé půlce mě rušilo, jak schválně vše natahovali a mátli diváky záměrným přeskakováním v čase a místech, aby to zdramatizovali ještě víc. Připadalo mi to i nedůstojné, vzhledem k obětem. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Ještě před půl rokem, kdy nebyla malá na světě, bych celý dokument prožíval úplně jinak. Nepochopitelně zamotané klubko lidských příběhů, které na jeho konci dožene člověka až k slzám. Lidi dokážou být hrozný svině. Smutné. Moc. 92% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, místy až zarážející a šokující příběh mladé ženy, která zemřela ve svých 20 letech za nevyjasněných okolností.. Nesmírně složité vyšetřování trvalo desítky let a až v nedávné době se podařilo společným úsilím agentů FBI, policistů, novináře a dnešních technických možností objasnit identitu ženy a rozplést její životní pouť.. Zdařilý dokument, poutavě vyprávěný, velice smutný.. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem rozvrstvěnější dokument respektive skutečný příběh ever. Neskutečnĕ napínavé a ta hloubka kam to celé až jde je nevídané! Fakt mazec. Top dokument a důkaz toho že život dokáže napsat víc než kdejaký scénarista vymyslet. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Že sa ja idiot nechám vždy namotať na odporúčania priateľov/rodiny a zaujímavé námety, keď viem, že od netflix true crime dokumentov nemôžem čakať nikdy nič viac, než bulvár, ktorý mi dá menej, než 5 minút na wikipédii. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další true crime dokument, který prověří divákovu představivost a trpělivost. Díky těmhle počinům už je nám celkem jasné, že v Americe je možné skoro všechno a je v mnoha ohledech rájem pro podobné psychopaty a úchyláky, ale tady je to tak extrémně creepy a překombinované až z toho jde hlava kolem. Když už to v jednu chvíli vypadá, že se celý případ vyřešil nevyřešil, přijdou další zvraty a zjištění a to jde jen o jeden případ z mnoha, které se podobné "péče" nedočkaly...75% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Och, tak to bol masaker :( Veľmi smutný príbeh, v ktorom sa kúsok po kúsku dostávame k pravde a k tomu, kto bol tou tajomnou ženou nájdenou popri ceste. Spočiatku to vyzerá triviálne, ale osud mladej ženy je oveľa zložitejší ako sa pôvodne zdalo - a siaha pomerne hlboko do minulosti. Niektoré osoby tohto príbehu (najmä biologická matka a otec tejto ženy) mi prišli dosť ľahostajné, čo ma dosť zarážalo. Ako to, že niekto sa tak ľahko zmieri s tým, že mu zmizne dieťa? Dokument bol silný, pútavý a šokujúci. Ale osobne si myslím, že tento príbeh by rozhodne patril aj plátna v podobe celovečerného filmu. ()

Reklama

Reklama