Reklama

Reklama

Critters se vracejí v supernapínavém sci-fi vesmírném dobrodružství! Tentokrát to ale nejsou obyčejní Critters – jedná se o speciální druh geneticky zkonstruovaných mutantů, kteří byli stvořeni, aby převzali vládu nad vesmírem. Tentokrát jsou lačni dobýt galaxii a zvláštní chuť mají na lidstvo, které je mimo tento svět. Přidejte se k majitelům oscarových nominací Angele Bassett (nejlepší herečka, Tina Turner, 1993) a Bradu Dourifovi (Pán prstenů: Dvě věže, nejlepší herec ve vedlejší roli, Přelet nad kukaččím hnízdem, 1975), Donu Keithovi Opperovi a Terrenci Mannovi, kteří se vracejí ke svým populárním rolím, a bojují o přežití proti Critters, nukleární zkáze a o osud vesmíru! (Magic Box)

(více)

Recenze (108)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Critters" sú malé, nenažraté mimozemské potvory. V prvých dvoch častiach títo zubatí votrelci terorizovali americké vidiecke mestečko Grove´s Bend. Boli to dva zábavné, béčkové horrory. V treťom pokračovaní sa presunuli do nájomného domu na veľkomestskej periférii. To už ma až tak moc nebavilo. No a v diele s poradovým číslom štyri sa vrátili tam odkiaľ prišli, do vesmíru. Dej sa odohráva v roku 2045 niekde v kvadrante planéty Saturn. "Critters 4" je najslabší a najnudnejší diel z celej série. * ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série měla skončit 2. dílem a nemuseli bychom dostat tenhle blivajs. Nápady došly, přesun do vesmíru nějaký potenciál skrýval, ale tvůrci byli buď děsně nešikovní nebo líní vymyslet lepší příběh. 20% PS: Bylo by zajímavé, kdysi se někdo pokusil sérii oživit. Minimálně jednička a dvojka nabízí slušnou zábavu i po více než 30 letech. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Štvorka sa odohráva o 53 rokov neskôr ako trojka a dokonca vo vesmíre. Asi aby sa ešte viac ušetrilo, takže sledujeme počínanie vesmírnej posádky v kulisách nejakej akože lodi. Síce sa znova vrátil ožran Charlie, ale ani on už sériu nespasí. Critterov výrazne ubudlo a vlastne tu väčšinu filmu absentujú. Neviem či je pojatie filmu vážne alebo nie. Ja som sa ukrutne nudil pretože sa tam nič nedialo. Nenapadá ma nič, čo by som kladne ohodnotil. Čistý odpad a smutný koniec jednej solídnej série. Jak sa nejaká séria dostane do vesmíru, tak viete, že nastal jej koniec. Snáď si na to v F&F dá Diesel pozor. 0/10. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Tak čtvrtá finálová epizoda o masožravých chlupatých koulících z vesmíru je rozhodně nejslabší a myslím hlavně proto, že výrazně ubylo nadhledu a vtipu a zvrhlo se to o jakýsi prapodivný pokus o parodii na horory o vesmírných monstrech. Přesto ale mě tento díl nijak výrazně natolik nezhnusil jako většinu lidí tady, takže hodnotím jako slabší průměr a ucházející sci-fi béčko. Ale kdybych neměl Crittery tak rád přidal bych se tu asi k většině. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Hellraiser, Leprechaun, Critters a mnoho dalších filmů skončilo ve vesmíru. Ve většině případů se jednalo o výrazný pokles úrovně a kvality starších dílů. Critters 4 bohužel patří mezi tuto lacinou společnost. Většina lidí považuje tento poslední díl za nejslabší. Ale já rozhodně ne, protože se tento díl (více)přiklání k hororovému žánru -než jeho komediální předchůdci. Herecké výkony, interiéry, dialogy nebo práce s kamerou jsou tak kýčovitě podprůměrné, že jsem si tento film zamiloval. Velké plus je za to, že se stal z Aga kariéristický a chladný hajzl. Udušení crittersákem považuji za nejlepší scénu z tohoto filmu. Celou tuto hereckou sebranku převálcoval (jako vždy) Don Keith Opper. ŽEBŘÍČEK OBLÍBENOSTI: Critters 1 (1), Critters 2 (2), Critters 3 (4), Critters 4 (3). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Jediný film zo série, v ktorom príšerky nedisponujú schopnosťou vystreľovať smrteľné ostne. (beso74)
  • Všechny externí záběry z vesmíru jsou z filmu Android (1982). (HellFire)
  • Pouze herci Terrence Mann a Don Keith Opper se objevili ve všech dílech série. (5150)

Reklama

Reklama