Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý je akurát tak námet, inak som solídne zajebal skoro 6 hodín svojho života. Divák sa nedočká žiadnych hororových vsuviek, pričom zaradenie do tohto žánru, je čistým omylom i vtipom na účet diváka zároveň. Pár twistov túto mysterióznu drámu síce osvieži, koho bavia príbehy, ktoré tak nejak klamú telom, ten možno bude spokojný. Ostatok sa môže "The Watcher-ovi" smelo vyhnúť. V rámci horor žánru skrátka nemá čo ponúknuť. Nie je ani strašidelný, ani krvavý, ani nijaký .. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

„V Americe je celá řada rodin, kteří žijí v domech, co si nemůžou dovolit.“ Žánr psychologický thriller není úplně běžným jevem na scéně. Ryan Murphy to nejspíš věděl a tak si do své filmografie přidal další počin, který stojí za to vidět. Sedmidílný seriál o rodince, která se nastěhuje do krásného domu, v na první pohled velice klidné čtvrti. Co ale udělá jeden dopis od neznámého pisatele a ne úplně přístupní sousedi, to už si prostě nevymyslíte. A zde přichází ten důmyslný prostor k fantazii samotného scénáristy. Díl za dílem jsem se do tohoto seriálu zakoukal a chtěl víc. Minimálně víc informací, kterých se mi ale nedostávalo. Nakonec ale spokojenost. Mysteriózní, tajuplný, divný, ale především psychologicky vyšperkovaný seriál. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

! ! ! SPOILER ALERT ! ! ! čo som to vlastne videl ? ja fakt neviem, začalo to pritom tak skvelo, niekde do polovice to bolo o nervy a človek žasol nad skvele vybudovanou atmosférou. Aj som mal obavy, že toto skončí buď ako mega prúser alebo seriál roka. No kdeže, seriál roka by nemohol mať logiku deravú ako ementál, seriál roka by musel mať hlavu a pätu a dokonalú pointu po ktorej by sa vám zrútil svet. Tento chorý miš maš nemá nič, má len skvelú prvú polovicu a chorú , tupú až sprostú druhú polovicu ktorú zaklincuje naozaj dementný záver. Všetci sú podozrivý, všetci sú na hlavu, všetci majú sexuálne chúťky na staré domy ( očami USA staré ) asi tristokrát sa bude chcieť chorá dvojica odsťahovať z domu z ktorého by ste ľudia pri zmysloch padali v prvú noc. Sedemsto krát nám ukážu nejaké retardované sedenia dementných susedov z ktorých budete vedieť totálne hovno. Najdementnejšie vysvetlenie vraždy dvoch starších susedov aké ste kedy videli. A to som ešte netušil, že top demencia bude keď sa na smrteľnej posteli černoška ( smiem to ešte napísať ? ) prizná k ....k čomu vlastne ? o čo tu išlo ? to sa nedozviete lebo v tomto blbom seriáli cvaká na karbid každému a záver je už čistá demencia a tupota. Ruky a oči preč ! výborná prvá polovica dokonale rozohrá skvelú atmosféru aby potom keď asi zastrelili scenáristu a najali niekoho z ulice na drogách totálne skurvili zvyšok ! ešte jediný ako tak svetlý bod v tejto psychiatrii je ako vždy skvelá Margo Martindale....ináč všetko mimo realitu !ak vám niekto neustále vraví, že v dome je tunel a potom ho nájdete tak ....ach škoda reči. Doktor Chocholoušek by si poriadne zgustol!  30 % za prvú polovicu ! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

The Watcher sice po logické stránce občas kulhá na obě nohy a některé postavy jsou až moc prvoplánově batshit crazy, ale jinak je tahle série jednou z nejlepších Murphyovek. Trošku sem se sice chvíli bál, že tvůrčí tým vytáhne z klobouku nějaké to strašidlo, ale to se naštěstí nestalo a prim hraje brnkání na psychologickou strunu, které po většinu času funguje tak jak by mělo. Trošku zamrzí - spoiler - absence nějakého uchopitelnějšího uzavření, ale vzhledem k tomu, že se to v základech opírá o skutečnost, kdy se také nic nezjistilo je ta finální mnohoznačnost vlastně celkem elegantní a každý divák si to může pobrat po svém...70% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela slušná schíza, které šla rodinka vcelku naproti. Koupit si takovou haluznu, za tak obrovské peníze a neověřit si, proč to kdo prodává a ignrovat na první dobrou divné sousedy. To si pak koledujete o problém. Kdyby to bylo v Čechách, tak si nový majitelé pořídí dva bulteriéry, detektor pohybu a cvaklému pisateli milostných dopisů barákům, dají do zubů. Já osobně bych dům pořádně pojistila a pak jej půjčila nějaké charitativní sluníčkářské organizaci, aby tam ubytovala co nejméně přizpůsobivé spoluobčany. To by se strážce nestačil divit. Seriál má docela atmosféru, byť o hororu nemůže být řeč, herecké výkony výborné, jen se to dost táhne a ke konci je i dost logických kopanců. PS: mně se ten barák nelíbí, je takový přeplácaný a moc dřevěný. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (8)

  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)
  • Scény priamo na mieste pre dom na bulvári 657 sa natáčali v súkromnej rezidencii v Rye v štáte New York, ktorá bola postavená v roku 2016. Scény, v ktorých rodina Brannockových býva v moteli, sa natáčali v prevádzkovom moteli v Locust Valley na Long Islande, New York. (Arsenal83)

Reklama

Reklama