Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

heyda 

všechny recenze uživatele

O české tvorbě (zejména seriálové) si myslím své, zpravidla nic moc pozitivního. O to víc mě překvapila tahle minisérie, která naprosto věrně vystihuje dnešní dobu, rodinné vztahy, navíc k tomu využila méně okoukané tváře a tak mohl vzniknout konečně povedený seriálek pro mladé a dospělé, u kterého se nebudete cítit nijak trapně. Velký klobouk dolů. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až překvapivě povedený seriál na to, že ho dělala stanice, která od svého vzniku jen ničí vkus českého diváka. Teenagerům jsem jejich role věřil (až na slovenskou tanečnici), některým rodičům taky. Mimo byl jen Revai, kterému prostě homosexualitu věřit nešlo ani omylem. A sorry, žádný gay o sobě neříká, že je teplej. Na chlapy, gay, kope za jinej tým, dá se to říct různě a vyhnout se přitom téhle nadávce. Celkově ale Sex O’Clock hodnotím pozitivně a těším se na druhou řadu. Aktuálně jde podle mě o nejlepší český seriál, tohle se povedlo! ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Jak píše "Kothy", inspirace úspěšnou teenage netflixárnou Sex Education je velká! A za sebe mohu říci, že tahle česká verze se mi též zalíbila. Má to nenáročný děj dbajíce na sociální vztahy z pohledu puberťáka. Vtipné to je vcelku taky a hlavně z toho není žádná trapná adolescentní telenovela. Tudíž, klidně ať natočí další sérii, pokud bude opět v tomto 10. dílném formátu, rád se podívám. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jako občas je to jako kopírka Sex Ed až nepříjemně úsměvné. Ale díl po dílu si na to člověk zvykne a uvědomí si, že pokud nepočítáme tvorbu Řezníka, tak jsme tu asi lepší teenagerkou komedii neměli... No a na české poměry naprosto nevídaný normální sympatický gay pár.  Akorát si člověk uvědomí, že stárne, když se mu v seriálu a mladých slečnách hledajících sexualitu líbí nejvíc 40s maminky Zuzana Kanocz a Petra Bučková. Obě teda hot až na půdu... ()

aniabo 

všechny recenze uživatele

obšlehlá sex education, ale s vtipem, což je pro české prostredi potřeba. Určeno pro milenialy teda (“Bridget Jonesova”? :D). Homofobie v norme, na Nove budou seriály jako Sex Ed až tak za 10 let. Mrzi me, ze je zas hlavní postava kluk. Proč v Česku porad nikdo neumí napsat pořádnou, normalni, komplexni (tady například pubertální) hlavni ženskou roli? ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Seriál vznikl za podpory Zlínského kraje. Natáčelo se tak především ve Zlíně a okolí. (mar48)
  • Bertino Bistro je ve skutečnosti Café Malá scéna, kde se autoři scházeli, psali a vyvíjeli seriál. (TV Nova)

Reklama

Reklama