Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

predators 

všechny recenze uživatele

Ikdyž druhý, stále si drží svou laťku zábavy hodně vysoko. Stále jsou tu pastičky a hříčky, kterými P. Hogan postupně "odstraňuje" své pronásledovatele. Mickovo charizma neuvadlo a my můžeme být jen rádi, že se opět skvěle bavíme. Zajímavosti: Během telefonátu s křovákem měl Dundee 3 nepřijaté hovory od Sue. / Rukojmí, jež byli drženi a popichováni jedním z křováků, byli nakonec snědeni. Tato scéna byla ovšem, kvůli své brutalitě vystřižena... :-) 80% ()

IdentityS73 

všechny recenze uživatele

Všechny tři díly Krokodýla Dundeeho se mi líbí, i když ten poslední je asi nejslabší. Druhý díl mám ze všech nejradši, ale ke všem třem dílům se ráda vracím. Vůbec mi nevadí, že s 4* půjdu trochu proti davu:). I když je jasné, že film nemá žádnou hlubokou myšlenku, není nějak profesionální a blablabla, 4* si zaslouží a jsem ráda, že jsem na tenhle fim narazila! ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Prvý Dundee si vystačil s konfrontáciou dvoch svetov, ten druhý skúsil do príbehu zakomponovať aj zápletku. Nápad nie zlý, ale vzhľadom na načaté témy trestuhodne nevyužitý. Snaha zaradiť Mika do spoločnosti či hľadanie práce sú iba okrajovo načrtnuté a s jediným vydareným vtipom (rozhovor so sebevrahom) sa dianie z mesta presúva späť do divočiny. Dejová zápletka pobrala všetky dostupné klišé cez pašovanie drog, rukojemníkov, výmenný obchod. Za pasce ako od Vietnamského veterána a návrat známych tvárí je tento diel stále pozerateľný. Lenže narozdiel od jednotky hlúpy, nudný, neoriginálny a navyše s tuctovým neohrozeným Dundeem, ktorý si je sebou viac istý než by bolo vhodné. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl tak dávno, že si už na nič z nej nepamätám, no toto bola celkom slabota. Dundeeho potenciál v Amerike bol z väčšej časti premrhaný a zúfalí tvorcovia sa museli v druhej polovici vrátiť do Austrálie. Postavenie deja okolo konfliktu s narkobarónom mi s ohľadom na žáner neprišlo veľmi šťastné a nevtipnej hlušiny tam bolo viac než by sa patrilo. Zúčtovanie s bandou zlosynov v buši bolo potom už len úsmevné takým tým smutným spôsobom. 5/10 ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že po dějově jednoduchém prvním dílu bude muset Paul Hogan přijít s něčím dějově výživnějším, bže se stejným konceptem jako minule by pohořel. Tak tu máme mafiány, drogy a boj o přežití. Bohužel na rozdíl od prvního dílu je to trochu nuda. Dobrej humor je především v první, New Yorské povině filmu. Jakmile se děj přenese do Australské buše, stojí film téměř za prd. Dundee chytá ujednoho mafiána po druhým, ozvláštňuje to nehumorným humorem, jenže to nějak nefunguje. Škoda. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama