Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladé June (Storm Reid) zmizí na dovolené v Kolumbii se svým novým přítelem. Když dcera začne po nezvěstné matce pátrat, svazuje jí ruce nejen úřednická byrokracie, ale i vzdálenost tisíce kilometrů. Zatímco June zůstává v Los Angeles, využívá při hledání stop nejmodernější technologie, aby se ji pokusila najít dřív než bude příliš pozdě. Čím více proniká do světa digitální detekce, dostává se jí více otázek než odpovědí... A když June odhalí tajemství o své matce, zjistí, že ji vlastně vůbec neznala. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (169)

maddy 

všechny recenze uživatele

Oproti Searching síce omnoho viac vykalkulovaná hra s divákom ohľadom jedného značne vykonštruovaného a v závere až za vlasy pritiahnutého únosu, ale musím uznať, že tá hra s divákom, postupným dávkovaním informácií a neustálym vodením ho za nos funguje perfektne. Takmer dvojhodinová stopáž ubehne úplne hravo, forma komunikácie cez obrazovku laptopu je využitá až na dreň a aj hlavná hrdinka značne sympatická. Vo výsledku tak slučná thrillerová jednohubka, ktorá chce byť však možno až príliš prekombinovaná, čím stratila oproti predchodcovi to kúzlo typu "toto by sa mohlo stať aj v skutočnom živote". CELKOVO: 7/10 ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Nezvěstná je důstojný nástupce Pátrání,  kdy Merrick a Johnson ve stopách Chagantyho kráčí obstojně, jejich nástupci Keeling a Zakowski u střihačského stolu též navazují obstojně. I přes fakt, že je Nezvěstná volné/antologické pokračování se možná až příliš snaží naplnit škatulku toho, že by pokračování mělo být větší/více šokující a to jí krapet podráží nohy. Merrick a Johnson jistě neservírují pouze Pátrání 2.0, snaží se s konceptem pořád pracovat krapet svěžím způsobem a výsledek je rozhodně svižná a vtahující podívaná, které vrásky na kráse nejvíce způsobuje poslední třetina. I přes fakt, že se tu tentokrát tolik nejede na vlně překvapení, i tentokrát vznikla dostatečně výrazná detektivní podívaná, která ukazuje, že kreativita  nevymřela..... ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Dnešní móda sociálních sítí všude kolem nás např. Face, Whats, Mess... za chvíli se stanou i součástí filmů. Každopádně musím uznat, když už má člověk jéct do zblbnutí, tak pořádně. Další z povedených filmů po searching a vy si říkáte co tam může být asi zajímavého? Řekněme, že děj má spád a rychle utíká, napínavá atmosféra každou minutou pátrání a když už si říkáte tak už na to přišla, je to jasné... Kdepak! Máme tu zvrat a vzápětí další a další, až člověk jen nevěřícně zírá do úplného konce. Kreativita se oceňuje, dechberoucí atmosféra a vyšetřování na vlastní pěst tomu dodává grády. Věřím, že tvůrci přijdou opět co nevidět s dalším podobným filmem. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Další, formou nesnesitelné rádoby kýbrpátrání, odehrávající se na plochách uživatelsky nepřátelských operáků židácky předražených snobbooků a i-ufonů. Tentokrát po zmizelé čokomamce genitální náctileté sociální čokoinženýrky, která během minuty pohákuje každý účet na asociálních sítích i webových stránkách, protože všichni kolem ní jsou nesvéprávní kokoti nebo archiválie, co si všude dávají silná a neprolomitelná hesla jako „Negromáma123, Mojeploskonosáopička, Korporátnízmrd23, 0123456789, heslo“ a podobně. Musím uznat, že zápletka i děj jsou o dva až tři neurovegetativní záškuby svižnější a sofistikovanější než spotřebně zelektrizovanými mongololidmi přehajpovaná sračka Hledání, tudíž musím jednu přihodit, ovšem čumět sto deset minut na škaredé, neoptimalizované a kmitající padispleje Jablečných ohryzků s pseudofiltrem modrého světla, to je o rakovinu očí i vkusu. Ještě štěstí, že si lze za pár tisíc koupit filtrační i-brýle z čínského plastu a poplivaného plexiskla, které samosebou nejsou kompatibilní s jakýmikoliv obrazovkami mimo Práceho zlodějské impérium, jež schválně rozmazávají. A jaxe vůbec těšíte, milí zmanipulovaní retardspotřebitelé, na čtyř až pěticiferné výdaje za komplet nové certifikované!!! příslušenství a nabíječky, až vyjde I-Shit 15 s konečně kompatibilním konektorem, némlich stejný i stejně nefunkční jako I-Shit 10, akorát NOVÁ DEGENERACE, který ROZHODNĚ musíte mít, abyste ve své dementbublině nebyli za čuráky, lůzry a socky? P.S. To byla jen řečnická, nemusíte mi hned vypisovat vsugerované pseudoargumenty parazitního marketingu! ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Pátrání jsem si díky své přízemnosti užil více. Nicméně Nezvěstná navazuje více než dobře. Vyprávění skrze obrazovky mě stále neskutečně baví, kdy emoční stránka funguje opět na jedničku (je fakt až fascinující, co za pomoci vyhledávače a hudby je možné přenést za emoce). Případ je pak sice trochu vycucaný z prstu a má nějakou tu díru, ale filmu se daří skvěle dávkovat jednotlivé informace, díky čemuž je divák napnut až do konce. Ale teda některé editace a kejkle už jsou přeci jen moc divoké. Stejně jako ten konec. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu jsou vidět záběry z filmu Pátrání (2018), který se v mnoha ohledech podobá filmu Nezvěstná. (Osiris_o.O)
  • Natáčanie prebiehalo od 30. marca do 30. mája 2021 v Los Angeles v Kalifornii. (Arsenal83)
  • V polovině filmu dostane hlavní hrdinka sms od producenta filmu Seva Ohaniana, který prozradí celý zbytek filmu. (mikki089)

Související novinky

Reklama

Reklama