Reklama

Reklama

Piraňa II: Létající zabijáci

  • Česko Piraňa 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

U jednoho poklidného karibského ostrova se poblíž luxusního turistického letoviska před několika měsíci potopila americká námořní loď. Nikdo netuší, že na palubě byl kanystr se zárodky geneticky upravených dravých ryb, jejich nová generace začne ohrožovat obyvatele ostrova a návštěvníky letoviska a to nejen ve vodě, ale také na suchu protože ryby jsou schopny krátkého letu a přežijí nejen ve vodě, ale také na vzduchu. Děsivé pozadí tajemných útoků se pomalu vynořuje před instruktorkou potápění Anne Kimbroughovou, která začne pátrat po příčině smrti jednoho z přátel jejího syna, který zahynul během výletu spojeného potápěním. Společně s ní pronikne do márnice také rekreant Tyler Sherman, zkušený biochemik. Zděšeni svým objevem, pátrají dál a současně se pokusí přesvědčit hotelového manažera, aby zrušil každoroční piknikovou party spojenou opékáním ryb na pláži. Ten odmítne, což má pochopitelně nevyhnutelnými důsledky v podobě mnoha obětí velkého útoku krvelačných létajících ryb. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

MFZB 

všechny recenze uživatele

Strašný film alebo skôr strašne nudný. No hrôza, čakal som trochu viac ale , že tu budú len kecy kecy a žiadna akcia ta to je na prd. No a lietajúce pirane, tak pri nich som nevedel či sa mám smiať alebo plakať, že aká to kokotina napadla autorov aby pirane lietali. Jednotka bola ešte ako tak v norme, ale táto dvojka, toto nemalo vzniknúť. Strašne nudný film a lacný hlavne. Bohužiaľ teda, nejakých 15 % nech nežerem. ()

Joeey 

všechny recenze uživatele

Asi jako každého fanouška Jamese Camerona i mě zajímalo, jak vypadá ten film, který v režisérově osobním i tvůrčím životě sehrál onu zvláštní roli, jejíž výklad se různí. Ať už to bylo jakkoli, já jsem se díky Pirani 2 konečně seznámil z ukázkovým béčkovým filmem a nutno dodat, že jsem se nenudil... Zápletka i pointa je sice jak z aprílového dílu Pobřežní hlídky (vyjma těch hororových prvků samozřejmě), ale natočené to není nejhůře. Co se týče herců, tak třeba Lance Henriksen zahrál suverénního policistu docela dobře. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdysi málo známý režisér druhých filmových dílů, jistý James Cameron (vedle Piraní natočil i dvojku Vetřelce a Terminátora), nám nabízí pokračování hororu o žravých rybkách, jež člověka oberou na kost do 45 sekund. Tentokrát se milé rybičky budou snažit o kus žvance u záchranné expedice potopené lodi v Karibiku. DVD: Pokládáte-li za bonus trailery na tři jiné filmy, máte jej mít. Film 1/4, Bonusy 0/4, Zvuk 1/4, Obraz 2/4 ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je taký typický odpad, až sa mi nechce veriť, že som to dopozeral do konca. Do polovice sa mi zdalo, že jedna hviezda by bola primeraná, ale ako sa kraviny s lietajúcimi rybami vo filme stupňovali a všetko bolo bez akéhokoľvek napätia, zápletky alebo čohokoľvek zaujímavého, môj názor je jednoznačný. Aj také meno ako James Cameron má vo svojej filmografii jeden veľký fail, ale keď sa pozriem, že to nerežíroval sám a ani scenár nie je jeho samostatná práca, tak mám pocit, že tu len prepožičal meno a špinavú prácu urobili tí druhí. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Bez diskuze naprosto mimořádný film. Snoubí se v něm mimořádně pitomá zápletka s mimořádně amatérským hereckým projevem a mimořádně lacině vypadajícími rádobyspeciálními efekty. Vše pak korunuje mimořádně odpudivý český dabing, který i kdyby byl 2x lepší, nepřiblížil by se podprůměru ještě ani na dohled. Zkrátak mimořádná zhovadilost! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Cameron nebyl nikdy moc poslušný. Když ho producent pokračování filmu Piraňa nutil, aby točil podle jeho přání, vloupal se v noci do střižny a sestříhal film po svém. (cariada)
  • Scény z márnice byly natočeny ve skutečné márnici, přičemž v době, kdy se v ní štáb nacházel, se zde nacházely tři mrtvoly (jedna patřila malému dítěti). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama