Reklama

Reklama

Gen V - Season 1

(série)
Trailer
USA, 2023, 6 h 15 min (Minutáž: 39–59 min)

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jestli chtěli tvůrci Bandy v bizarnostech, krvi a sexu ještě přitvrdit, kde jinde najít ideálnější místo než na střední škole pro pubertální, nevybouřené superhrdiny? Zadařilo se jim nad očekávání jak samostatně (postavy studentů), tak v rozšiřování světa (zápletka s výzkumem) či v přímé návaznosti (soutěžení o místo v Sedmičce). ()

Batahst8 

všechny recenze uživatele

8/10. The Boys to rozhodně není, ale i přesto je Gen V extrémně povedenou a esteticky podobnou záležitostí, která je správně ujetá, zvrhlá, gore a komediální. A do toho všeho se nebojí mluvit o dost důležitých aktuálních problémech. Tvůrci navíc občas přijdou s hodně zajímavou akcí nebo cool nápadem (viz. maňáskové, a nebo okno). Postavy jsou fajn, ale kdybych to měl srovnat s postavami z The Boys, tak The Boys vedou o hodně. A horší postavy nejsou jediným problémem. Tvůrci totiž příběh a jednotlivé zápletky dost urychlují a někdy dokonce ani neví, co s nimi. Ale i tak jsem si to neskutečně užil a utvrdilo mě to v hajpu na čtvrtou sérku The Boys. ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám předkrm. Amazonu něco zafungovalo, tak je třeba diváky před následující sérií The Boys jak se patří nasosat na další super show. A výsledek? Je to dobrý. Sice tě ti puberťáci místy až serou ale má to své brutální fatality momenty, doplněné pár vtipnými gagy, do toho přidej na pozadí své oblíbené hrdiny z hlavní série (alespoň na pozadí je tam vidím/slyšíš) a máš tady něco, co zkrátka chceš dokoukat - Jednorázová záležitost. Špatný to není ale asi je mi osud našich teen hrdinů, kteří byli na škole pro superhrdiny, kde byla fakticky z vyučování pouze jedna jediná (nepočítám divadlo) scéna, u prdele. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Gen V je solidním rozšířením světa mého milovaného seriálu The Boys. Spousta nových postav, kreativních superschopností, zajímavých zápletek i paralel s reálným světem. V tomhle Gen V nezklamalo a feeling The Boys je cítit v každé epizodě. Ať už kvůli způsobu záběrování, výběrem hudby, estetikou nebo vybuchujícím genitáliím víte, že se tyto dva seriály odehrávají ve stejném světě. Problém však nastává v příběhu. Ten není nijak špatný a nemůžu říct, že jsem nějak extrémně zklamaný, ale nadstandartních kvalit svého předchůdce nedosahuje. Zápletky ať už zajímavé jsou mnohdy zkratkovité a urychlené. Postavy působí dobře, ale mladý herecký ansámbl mnohdy neupoutá vaši pozornost tak dobře jako některé postavy z The Boys. Čímž nemyslím pouze excelujícího Starr s Urbanem, ale i vedlejší postavy jsou v Bandě zapamatovatelnější než studenti z Godolkinu. Některé linky působí trošku naprázdno zvláště po konci série, ale věřím, že se jim dostane prostoru v sérii druhé. Celkově se jedná o solidní seriál, který působí i důležitě, a nejen jako pouhé zábavné DLC před čtvrtou sérií. Kvalitou příběhu však na svého duchovního předchůdce nedosahuje ani zdaleka. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nástupce populárních Boys jsem nejdříve nechal prošumět kolem, nakonec se mi po té explicitní akci zastesklo a ještě před červnovou premiérou čtvrté řady výše zmíněného jsem musel Gen V nakonec dojet. A vzhledem k tomu, že teen prostředí, které nesmrdí patosem, mám stále rád, nebyl zde jediný díl, co by mi jakkoli vadil. I ten neznámý cast hraje dost prim, sázka na camea je zde trochu kalkulem, ale samosebou potěší. Druhou řadu ocením. [viděno na Prime Video] ()

Galerie (45)

Zajímavosti (11)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • V této epizodě se na krátkou chvíli objeví i Soldier Boy (Jensen Ackles), známý ze 3. série původního seriálu The Boys (od r. 2019). (tb_23)

Reklama

Reklama