Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (256)

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Rovnaká sprostosť ako 40 rokov panic. Odhliadnuc od toho, že zdravý človek bez sexu neprežije ani 2 dni (nieto 40 dní, alebo 40 rokov), oba filmy sa podobajú v tuposti a neschopnosti scenáristov vydolovať z debilného námetu aspoň akú takú pointu, nakoľko nejde o drámu ale o komédie. Skrátka zbytočná nudná volovina. (8.10.2007) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

50% a naprosto promrhaný potenciál. Z tohoto tématu se dala vymačkat skvělá komedie. Nicméně toto je dosti nepovedené. Spíše než komedie to připomíná romantický film. Je tam sice pár dobrých hlášek a situací, ale na komedii zatraceně málo. Navíc mi celý ten film připadal takový podivný, jako by všechno tlačeno moc na sílu. Škoda, mohla to být fakt slušná komedie. Takhle mírný podprůměr. Howgh! ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Kupodivu na teen komedii né tak hrozné. 40 dnů a 40 nocí sice trpí klasickým problémem subžánru, nedostatkem děje, ale na stopáži 90 minut to Hartnett s dobrou Sossamon utáhnou. Naopak to dobré co tenhle subžánr poskytuje - jednoduchost, svěžest a vtip to tak úplně nepostrádá, takže pohodové tři hvězdy s čistým svědomím You stupid, stupid... silly little person. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Sice už si nepamatuji detaily tohodle filmu, protože už to je nějaký ten pátek co jsem ho viděl, ale pamatuji si hodně. V tomto filmu bylo kupodivu dost originálních i celkem vtipných seků a mezi filmy svého žánru (teenagerská komedie) je tento celkem lepším průměrem. Prvky romantiky nevadily a nešlo je opomenout vzhledemk tématu filmu... ()

cross 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale tohle jako měla být komedie??? Slušný nápad (i když mi připadne přece jen trochu nadnesený) se ztrácí v moři beznadějných a ohraných dialogů, místy až přehnané vážnosti a zcela "nevtipných" rádobyvtipů. Hartnett nedokáže rozesmát, scénář je načrtnut v rysech standardní romantické podívané... No, prostě, nedrží to vůbec pohromadě a i když se nedá říct, že to byl zrovna děs, není důvod s tímto filmem ztrácet čas. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Film je v Malajzii pre obscénnosť zakázaný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama