Reklama

Reklama

Sting

Trailer 2

Obsahy(1)

Za chladné a bouřlivé noci v New Yorku spadne z nebe záhadný objekt a prorazí okno zchátralého činžovního domu. Je to vejce, z něhož se vyklube podivný pavouk. (TommyZR)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Arachnofobici letos zažívají krušné časy. Letos tady mámě Havěť, která byla povedená z mnoha důvodů a teď Sting. To oproti mnohem reálněji pojatější Havěti sází na sci-fi linku o jednom malém pavoučkovi z vesmíru, který se rapidně zvětšuje a likviduje osazenstvo panelového komplexu. Pavouk je zde jenom jeden a je převážně dělaný CGI nebo praktickými efekty. To není na škodu, ale pocit nějaké nepříjemnosti je pryč a spíše to připomene starší filmy, které kdysi vycházely po stovkách. Je to zábavné, občas vtipné a naopak oproti Havěti mnohem víc brutálnější, ale ne tolik, aby mě to uneslo. Jedná se tak o fajn jednohubku, která rozhodně neurazí. Pokud vznikne dvojka, potenciál se zlepšit a zvýšit bodycount je obrovský. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tentokrát nám pavúčik spadne z vesmíru. Malé dievča si z neho spraví domáceho maznáčika, pomenuje ho Sting a začne ho pekne vykrmovať. Čím viac ho však kŕmi, tým viac pavúk rastie a zvyšuje sa aj jeho apetít. Kam to bude viesť, je myslím jasné. Škoda, že bol pavúk iba jeden. Tým pádom nedôjde až k takej akčnosti, ako by som si želal - predpokladám, že bude film často porovnávaný s nedávnou francúzskou peckou Vermines, no Sting  tento súboj podľa očakávania prehráva, hoci stále sa jedná o pekne nakrútenú a zábavnú pavúčiu vyvražďovačku. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pavouci mě zrovna neberou, ale jméno režiséra Wyrmwoodu docela lákalo, takže jsem se docela i těšil. Výsledek? Pavouci mě dál neberou. A přitom, objektivně vzato, to zase není úplně marné. Třeba panoptikum postaviček, které má sloužit osminožci za potravu, je docela nápadité a způsob, jakým si to zrůda vyřídila s papouškem a kočkou, má styl a eleganci. Jenže to jsou všechno takové výkřiky, které ne a ne přejít do soustavného řevu, který jsem očekával. Prostě to pavouk málo krosil a když už začal, byla nouze o jeho detailnější práci. Škoda. Za mě zatím nejhorší Turnerovic film. 40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tam kde Vermines(2023) disponovala kvantitou pavouků Sting si hravě vystačí s jedním větším. Škoda, že se vypapal a svoje hrátky s lidma rozjel trošku víc až cca po hodině. Taky bych klidně uvítal kdyby se Kiah Roache-Turner víc odvázal a nabídl divákům víc obětí. Celkově mi filmy(horory) znechutí i odpornej Happy End. A tenhle byl teda ukázkovej. Ale tak nějak se dal čekat už podle toho kdo jsou hlavní postavy kolem kterých se film točí. Ale abych jen nekritizoval. Sem tam se objeví nějakej fórek. Pavouk ikdyž byl digi byl taky dobrej. A samozřejmě potěší i očekávanej závěr s možností druhýho dílu. A na rozdíl od Vermines od kterýho jsem si sliboval hodně a ve výsledku mě film spíš zklamal jsem si od Sting nesliboval nic a nakonec mě tenhle kousek spíš v dobrým překvapil. Takže 3hvězdy dám. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šarlotin pavúčik. Láskyplné pomrkávání na vše možné od Arachnofobie přes Duplex se Stillerem až po vetřelčí sérii, které už od samého počátku nezapírá svou béčkovou podstatu s cílem pobavit i skrze postavy. Zatímco mladá Ripleyová prolézající vzduchotechnikou s naftalínometem vystoupila z ulity rozmazleného fracka s názorem, dementní babi Helga se měnit nemusí. Být mimo je někdy výhodou, obzvláště když se blíží smečka černých psů.. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama