Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (772)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle me fakt mile prekvapilo. Prvni hodinka filmu je totiz zamerena spis na komedii, takze se porad deje neco vtipnyho a Sandler vymejsli fakt neskutecny vochcavky na sbaleni Drew, skoro celou dobu jsem se smal. Pak bohuzel pride zaverecna pulhodinka, kde se dej preklopi vic do romantiky, takze ubyde vtipu a dej se zacne drobet tahnout a kuli tomu nemuzu dat pet hvezdicek. Jinak Drew to tady fakt sekne a hraje dobre, Sandler se vetsinou nijak nekreni a hraje taky skvele a pak tu mame tradicne uchylnyho Schneidera, kterej ale taky pobavi, jen mi prislo, ze nejak pribral. No a posledni zasadni herec je fakt chutovka. Sean Astin, neustale se starajici o svy telo a zerouci steroidy je strasne vostrej, skoda, ze nedostal vic prostoru. Perfektni komedie s originalnim napadem, kterej tvurci skvele vyuzily a zajimave ukoncily. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Sandler je veľmi vďačná tvárička do komédií, hlavne keď má romantický podtón a milú partnerku do páru, akou je Drew. Plus podarený a ozaj originálny námet a ako výsledok sa nám dostane príjemná oddychovka, na ktorú treba mať ovšem tú správnu náladu, inak ju ohodnotíte z úplne iného uhla pohľadu. 80%. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Cca jednou za 360let (myšleno pro jedno konkrétní pozorovatelné místo) dochází k úplnému zatmění slunce. Je toho poměrně dost, co se “musí sejít”. Včerejšího dne musel nutně měsíc (v novu) vstoupit mezi Zemi a Slunce a umožnil tak, aby proběhlo “tak trochu” jiné zatmění I v mém případě. Těžko si jinak vysvětlit skutečnost, že jsem shlédnul romantickou komedii made in USA a (světe div se) já se bavil a navíc (jako bonus) je z toho cítit I upřímnost. Už samotné téma je výborný nápad a co víc, tentokrát nezůstalo pouze u nápadu, následně trestuhodně nevyužitého (jak tomu v drtivém počtu podobných případů bývá, byť (nutno (si) přiznat), ne vše se povedlo ke 100% (oboustranné) spokojenosti). Přesto, klobouček dolů A. Sandlere, nepřestáváš mě udivovat. p.s. do D. Barrymore by se nejeden dokázal (každý nový den) zamilo(vá)vat…..p.p.s dnes se mi navíc ani nechce být za cynika popř. rejpala. Snad pouze s dovětkem, D. Aykroyd(e). Špatné počty! Number three-mrož, number two-(možná) TY, number ONE-pouze a jenom moje maličkost resp. velikost. To pouze “pro pořádek”, aby bylo dostatečně jasno, že mě tyhle “laciné vtipy” nijak nepřekáží (čti neuráží). Život už je (sám o sobě) dost vážnej (stejně jako “samotná čsfd”), nezdá se vám…? Všechna čest všem vyjímkám! ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera fakt nemusím, ale v téhle romantické komedii mně nějak echt nevadil. Už je to kupodivu v poslední době druhý film ( po Kurzu sebeovládání) s ním, co ho "mohu" popřípadě ho „rozdejchám“ a kdo ví jak to bude dál .-) . Ovšem všehoschopný trapák Rob Schneider (můj horký kandidát na hlavní roli v nějaké reality show zaměřenou na zvracení, kálení či močení v přímém přenosu apod.) brrrrrr a nebýt stupidních scén typu zvracející mrož apod. – je to fakt docela příjemná podívaná ovšem zmiňované rušivé elementy výsledný efekt či dojem notně táhnou dolů a to je škoda. Velká škoda... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Memento romanticko – komediálně. S přihlédnutím k faktu, že Adam Sandler se svým „hereckým talentem“ nemá na to, aby utáhnul celý film, že mu k tomu sekunduje dlouholetý kamarád Rob Schneider, a že o hereckých kvalitách Drew Barrymore by se dalo dlouhodobě přít, se tak míra nějakých očekávání blíží nule, které však výsledek v mnohém předčí. Nemalou zásluhu na tom má rozhodně režisér Peter Segal, který dokázal oba „komiky“ umírnit na snesitelnou hranici a hlavně většinu vtipů nechal jít jaksi mimo ně. Takže nejzábavnější se nakonec stává mroží samec (ve všech možných významech tohoto slova) či malý tučňák, kteří mají naprosto fantastické výstupy, za což patří velké uznání jejich chovatelům a cvičencům. Škoda jenom poněkud zmateného a nelogického děje, kterému naštěstí ztracený dech dokáže ve správnou chvíli dodat právě režisér. Takže bez vulgarit a trapností, které byly nahrazeny jednoduchostí a hravostí, si říkám, že tři hvězdičky jsou velmi solidním hodnocením. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Skutečná kavárna Hukilau se nachází na 55-662 Wahinepee St. Laie, Havaj. (veronikajel)
  • V závěru filmu zní píseň „Somewhere Over The Rainbow“ od zpěváka jménem Israel Kamakawiwo'ole, zkráceně IZ. Píseň se stala v ČR populární až na konci roku 2010. Původní píseň je ale mnohem starší. Objevila se ve filmovém muzikálu Čaroděj ze země Oz z roku 1939, kde ji zpívá Judy Garland. (blackrain)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama