Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kouzelném světě může síla lásky svět zachránit... nebo jej úplně zničit! Jack Woods je obchodníkem, který si pronajal chatu v Irsku, aby si konečně odpočinul od práce. Netušil však, že jeho dočasný domov je také domovem malých skřítků. Sen o odpočinku se rázem vypaří jako pára nad hrncem a Jack se snaží urovnat hádku mezi skřítky a čarovnými postavami v jejich kouzelné zemi. Jak to všechno skončí? Samozřejmě svatbou... nebo raději dvěma... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Ivetak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si pustila na doporučení mé kolegyně. Byla jsem doma sama a říkala jsem si, že to bude fajn pohádka před spaním. No vzhledem k tomu že se mi chtělo spát už před tím, tak tohle mě dorazilo úplně. Asi v polovině filmu jsem si říkala, sakra, vždyť už musí být konec, co tam chtějí ještě vymýšlet. A oni vymýšleli a vymýšleli…. Všem doporučuji, před jakýmkoli filmem se podívejte kolik má minut. Tato nekonečná pohádka měla bez mála 3 hodiny! Ale abych jen nehanila, 2 hvězdy jsem přeci jen kvůli něčemu dala. Na tu dobu byla vážně hezky natočená a proto se na to dalo celkem bez větších problémů dívat. Ve filmu jsou některé krásné záběry Irska a dokonce zazní i irská muzika. A kdo má rád příběhy o vílách a skřítcích, určitě si přijde na své:-) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Produkce Hallmarku opravdu nebývá můj šálek kávy. Ale tohle vážně není zas tak strašná záležitost. Jak už to u Hallmarku bývá, je zde velmi kolísavá úroveň všeho, scénáře, triků, hereckých výkonů, atd. Kdyby se i scénárista trošku krotil, mohla z toho být docela obstojná pohádka. Takhle to je někdy trošku guláš, který ale, navzdory nízkému osobnímu hodnocení, pro děti rozhodně doporučit můžu. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Báječný svět magie, fantazie a krásy v kombinaci s milostným příběhem v nejfantastičtějším televizní zpracování rozděleného do dvou celovečerních dílů. Nádherná pohádka v naprosto ohromujícím zpracování. Takovéto pojetí o veliké lásce bylo trefou do černého, které bylo povýšeno hlavně vizuální stránkou obrazu. Pomalejší plynulost vývoje děje dává šanci odpočinkovému sledování pro dospělé a jednoduchému pro děti. Byť se v rámci příběhu nešlo vyhnout válečným scénám, netlačilo se v nich tolik na pilu, takže nevypadají tak hrozivě. Spíše naopak, vyznívá to tu jako jedna velká legrace. Že láska hory přenáší nešlo lépe dokázat. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Hezký pohádkový příběh zasazený do magické irské přírody pro malé i velké. Každý si v něm najde to své. Irsko je kouzelná a uchvacující země, které se velmi snadno podlehne. Příběh se inspiroval Romeem a Julií. Souhlas, láska může zachraňovat nebo ničit. Je to úžasná síla. Bez ní se nedá žít. Překvapila mě přítomnost Whoopi Goldberg. Ta sem teda zapadla. Viděno jako dvoudílný film. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

pohádka která prostě musí nadchnout každého, nejen malého diváka,úžasná podmanivá Irská hudba, nádherné kostými, děj který nás zavede do pžasného místa skřítkůp, elfů, Petra Pana, a vše co do kouzelného příběhu patří, pro mě film, který nemá chybu, který může něčím i diváka oslovit, prostě super, víc k tomu nemám co dodat ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama