Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Pingu 

všechny recenze uživatele

Oddychovka ve stylu seriálu "V.I.P" s Pamelou Anderson. Ten film je v podstatě odpad, ale nad vodou ho drží krásný románek dvou hlavních - vlastně "úhlavních" nepřátel - jednoho zločince a agentky D.E.B.S. A pouze výkony Sary Foster alias Amy a zejména Jordany Brewster (Lucy Diamond) drží celý film nad vodou. Výkony ostatních herců - a hlavně dvou zbylých D.E.B.S Dominique a Janet - jsou naprosto příšerný !!! Jordana Brewster je ale vážně okouzlující, k sežrání a "odzbrojující" a u mně zvedá film o 3*** !!! Já bejt agent, taky bych ji odevzdal všechny zbraně a nechal se RÁD unést...... ()

blekekeke odpad!

všechny recenze uživatele

Šaškárna s holkama co běhají s robertkem v rozkroku a když dojde k fackovačce, tak je to jak baletky na karate. Po chvíli punkový klub, v kterým frčí poslední model disca ... no ty koky ... za chvíli přijde nášup s blízalkama, a to už tak nějak jeden tápe, jestli je to akční komedie, nebo lesbi-show ... ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Tak takový mazec film jsem dlouho neviděl. Ne příliš často se stává, aby film byl taková kravina, až je super, agentkám DEBS se to ale povedlo. Když překousnete prvních 10 minut, tak na vás vybafne tak neortodoxní obsah, že se budete divit, co ještě si na vás tvůrci připraví. Nad scénáristickými nápady autorky a nad její odvahou (šíleností?) zůstává občas rozum stát. Prvním předpokladem toho, aby se vám film líbil, je přistoupit na hru tvůrkyně. Když ji akceptujete, tak se budete bavit. Film je sice jasně zacílen na určitou skupinu diváctva. Ale paradoxně, je-li vám o pár let víc, tak se budete bavit s odstupem a ještě víc, pobaví vás nuance, které na teenagera nebudou působit. Každopádně film doporučuju s varováním, že dáte buď odpad! nebo se vám bude líbit, záleží na tom, jak k němu přistoupíte. Já vůbec nevěděl, co je to zač, ze začátku jsem se bránil, ale, přiznám se, nakonec mě dostal. Je tam pár kravin i lapsů, které nejsou ani úsměvné, ale já mám prostě rád zvláštní, nekonformní a divné filmy. A taky Jordanu Brewster a dívenky poskakující v ultrakrátkých sukýnkách se samopaly v ruce:-). I když ty lesbické scény mohly být odvážnější, aspoň ty líbačky. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinky se do sebe zamilují - proč ne? Takový námět tu ještě nebyl, takže zajímavá změna. Ovšem tady je to použité naprosto samoúčelově, aby film přitáhl pánskou část publika. Přesně kvůli tomu taky všechny agentky nosí krátké sukýnky, pořádné kolty atd. Ovšem nechápu, co by se pánům mohlo líbit na hloupoučkých rozjařených puberťačkách, ze kterých je asi dost brzo začne bolet hlava. Takže vlastně nevím, jakému publiku je tento film určen... možná tak nějaké partičce ožralých kluků, kteří by se u toho mohli ve stavu opilosti celkem pobavit. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Ooo, aké dojemné. Akčná ,,Lesbo Love Story", ktorá prekoná aj slávnych Charlieho anjelikov. To, ako ,,agentky" visia na hojdačkách vo vzduchu a ďalekohľadom sledujú najnebezpečnejšiu a najhľadanejšiu kriminálničku, ktorá má rande s ruskou zabijackou devočkou je naozaj trápnosť najvyššieho zrna. A čo ma naozaj zaráža je to, ako sa Devon Aoki takto znížila pod svojou úroveň so svojím talentom. Nebojácna a krvavá killer lady z kultového Cin City v tomto lacnom braku úplne zaniká, takisto, ako aj nebohá, svalnatá legenda Michael Clarke Duncan. Jediné, čo ma na tomto filme zaujalo je to, že si to tam lesbičky rozdávali. Inak je to beznádejný prípad. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)

Reklama

Reklama