Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

MiD 

všechny recenze uživatele

Ze začátku pro mě opravdu dost trapná komedie, s velmi podprůměrným scénářem. Některé scény stály jen za pousmáníKe konci filmu jsem dostal i úsměv na tváři. Možná proto, že se nejednalo pouze o akční komedii, ale o trochu netypicky romantickou. Lesbická láska mezi dvěma hlavními hrdinkami, zápornou Lucy a kladnou Amy a romantické scénky, vnesly do filmu opravdu osvěžení. Pár lechtivých postelových scén také nebylo k zahození, být jich více, mohlo by se jednat o vcelku dobrý erotický film. Určitě stojí za zmínku, že obávanou Lucy Diamondovou hraje krásná Jordana Brewster, která filmu vnesla opravdu velké plus! Ale na druhou stranu zase nechápu, proč šel do tohoto filmu takový herec, jako je Michael Clarke Duncan (Zelená míle, Sin City). ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Já to moc nechápu:) … no dobrá ze začátku mě to fakt nebavilo a říkal jsem si, že se dodívám jen kvůli krásným slečnám nebo aspoň do chvíle kdy jim půjde vidět pod sukni. Jasně velké špionky v sukních a na podpatcích, to bude zase jen další film pro průměrné pobavení. Jenže ve chvíli kdy se tam objevila Jordana Brewster se mi to všechno začalo moc líbit. On je to vážně moc hezký film a s Jordanou je takový …roztomilý:) Nejde ani tak říct, že jsou to tak dobré herečky, než že hráli takové role které jim šli nejlépe - já jsem jim tu lásku věřil. Do toho drsná D. Aoki, která v každém svém záběru pobavila. Prostě když popřemýšlím nad tím co jsem od tohoto filmu čekal a co jsem dostal, tak nedokáži najít jakoukoli malou chybu. Byla to zábava. Chápu takové nízké hodnocení a vážně si to jinak nezaslouží vyzvedávat, protože je to blbost v prvopočátku, ale paní Režisérka to dovedla k dokonalosti. Souhlasím s komentářem od nash. sám bych použil některé jeho názory. ()

Reklama

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nepobavila – perfektně dementní film, s úžasnýma hláškama a neuvěřitelnýma "hereckýma" výkonama. Prvoplánově debilní film, kterej si dělá srandu sám ze sebe (není pravda, že se bere vážně, žánr = komedie), zápletka a všechno tady je úplně vymaštěný. Ty holky jsou naprosto příšerný. Prostě paráda pro masochistu, jako jsem já. P.S. Ještě jsem si to nechala projít hlavou a ubírám jednu hvězdičku, abych nebyla nespravedlivá. Pět hvězd je fakt moc. ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Oddychovka ve stylu seriálu "V.I.P" s Pamelou Anderson. Ten film je v podstatě odpad, ale nad vodou ho drží krásný románek dvou hlavních - vlastně "úhlavních" nepřátel - jednoho zločince a agentky D.E.B.S. A pouze výkony Sary Foster alias Amy a zejména Jordany Brewster (Lucy Diamond) drží celý film nad vodou. Výkony ostatních herců - a hlavně dvou zbylých D.E.B.S Dominique a Janet - jsou naprosto příšerný !!! Jordana Brewster je ale vážně okouzlující, k sežrání a "odzbrojující" a u mně zvedá film o 3*** !!! Já bejt agent, taky bych ji odevzdal všechny zbraně a nechal se RÁD unést...... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...v tomto případě ačkoliv se jedná třeba o originální mezi zápletku ( vy víte o co jde, a je tak originální, až je to debilní:), se bohužel nedá říct, že film je ke koukání!!!..jde při nejmenším o mega-nudu, s žádným zajímavým příběhem a s žádným hereckým výkonem!!!..pro mě jednoznačně ,,béčková,, komedie!!!....normálně bych to nezapnul, ale hledal jsem jakejkoliv důvod, nezačít se učit!!!:)..čistých 20%!!!! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)

Reklama

Reklama