Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

freddy 

všechny recenze uživatele

Spíše mírně podprůměrná romantická komedie. Jedná se takřka o pohádku, která ze začátku budí dojem, že bude vcelku nudná, ale tak v půlce se rozjede a pak už jen čekáte, jak to nakonec dopadne. Musím říci, že ke konci, když Paige promovala a Edvard nebyl nikde v dohledu, tak jsem se přistihl, jak uvažuji nad tím, že to přece takhle skončit nemůže, to by popíralo žánr romantické komedie. Ale nebyl jsem zklamán, Edvard nakonec za Paige přijel. Film byl docela zajímavý, dá se říci, že se mi i líbil, ale na druhou stranu, ruku na srdce, může se tohle stát v reálu? Já vím, že o tom romantické komedie jsou, že většinou ta zápletka není reálná. Ale přece jen mi zde pár věcí nedávalo smysl. Například jak prince Edvard jednal s vládou a odbora, tak mi nejde na rozum, jak mu mohla Paige rozumět, když neumí dánsky a oni patrně v dánštině mluvili. To jsou takové drobné detaily, ale člověk nad tím musí přemýšlet. A tak dávám dvě hvězdičky, protože už jsem viděl o něco reálnější romantické komedie, než je tato. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Odporně kýčovitá a slaboduchá slátanina, která ještě navíc trpí neduhem v podobě absolutně necharismatických herců. Když už je to takhle hloupé, pak bych si představila alespoň nějaké pokoukáníčko v podobě hezounků alá Freddie Prinze Jr. pro dámy a Jennifer Love Hewitt pro pány, abych ze zabitého večera alespoň něco měla, tyto kritéria však ani Julia Stiles, ani Luke Mably nesplňují. Škoda času! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohrané téma. Už by si mohli dát amíci s tímto druhem komedie pokoj. Thank you so much. Ale abych nebyl úplně tvrdej, tak na druhou stranu Julia Stiles je docela sexy a když člověk leží večer doma v posteli a je unavenej po těžkým dnu, tak tenhle film je to pravé ořechové. Člověk nad tím nemusí přemýšlet, stejně už je dopředu jasné, jak to skončí. Prostě se jenom tak koukat a nic neřešit. To je ten pravý recept na takový typ filmu. :-) ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádkovou romantickou komedii činí snesitelnou především J.Stilesová v roli emancipované studentky Paige. Její mdlý partner (nechce se věřit, že by měl být tím playboyem, za jakého jej vydávají tvůrci) je natolik podobný J.Francovi, až se skoro vyplatí sázka, kdo držel scénář v ruce jako první. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Naivní, předvídatelné a nanejvýš naprosto nereálné. Ovšem musím dát 3/5, jelikož každá holka si alespoň jednou za život takového prince vysnila a tento sen nás občas provází i celý život. Nejlepší na tom je, že je tu i skvělá herečka Julia Stiles v roli "holky z davu", která dělá film přirozenějším a luxusní sameček Luke Mably. Tato dvojka z trojice těchto filmů je naprosto v pořádku a díky tomu je to mnohem lepší. Takže tento díl ano a nevadí mi ani opakování...ale všeho s mírou. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Scénáristka K. Fugate Carolina získala první zkušenosti prací na seriálu Xena. (imro)
  • V předcházejícím filmu scénáristky Katherine Fugate Carolina také hrála Julia Stiles. (imro)

Reklama

Reklama