Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Komunikování s mrtvými prostřednictvím rádia a televize není vůbec špatný nápad, ovšem v tomto případě se z něj nepodařilo vytěžit tolik, kolik by bývalo šlo. Přibližně od druhé třetiny je to dost napínavé, hlasy duchů z rádia jsou opravdu děsivé a skvěle vás to naladí na další průběh děje, ovšem vzápětí se to začne měnit na trochu nudnou detektivku, která navíc končí dost hloupým závěrem. 3* dávám jenom díky skvělému nápadu, místy dost strašidelné atmosféře a Michaelovi Keatonovi... ()

movie 

všechny recenze uživatele

Miluju horrory, ale jen duchařin se skutečně bojím (že bych na ně věřil?) a WHITE NOISE je v duchařském ranku rozhodně dost poctivý zásek. Režisér Sax buduje atmosféru svoji řemeslnou a vyklidněnou režií, chlupy se příjemně ježí a přichází jedna lekačka za druhou. Ke všemu scénář je vybudován na celkem smysluplném jevu a o to víc je děsivější. Pro mě snímek neztratil dech ani ke konci, ale musím uznat, že pointa a samotný závěr už byl přeci jenom trochu zbytečně naroubovaný tak, aby to mělo ZÁVĚR a POINTU. Jinak souhlasím s názorem, že role Michaela Keatona je jednou z jeho nejlepších za celou kariéru! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Hlas smrti svojí určitou kvalitu má, ale je velká škoda, že se z toho nakonec vyvine, jen obyčejný thriller, i když slušně napínavý, ale tuctovej a trochu připomínající film Frekvence, podle mě se z toho dal udělat spíš dobrej horor, námět na to byl slušnej. Ale bohužel se tak nekoná a po nějaký době se napětí mění spíš v nudu a až do konce se to nemění a konec to už je kapitola sama o sobě, ten je naprosto stupidní a nesmyslnej a všechno to tajemno, který z flimu sálá po celou dobu je pryč a celkovej dojem z filmu je mnohem horší. Ještěže aspoň Michael Keaton hraje dobře, ten to vytáh apspoň na lepší 3* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

'White Noise' sa oplatí pozrieť via aj dvakrát a určite ostať pri jednotke. Tiež mám problém s duchárskymi snímkami a tento sa nesnaží aspoň za každú cenu vyľakať a hrať sa na horror storočia. Ide aj o viac, čomu prispieva výborný Keaton spolu s partnerom, neočakávaným koncom. To, že to bolo trošku rozťahané a klišé, sa dá odpustiť. 75%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I po letech jsem byl spokojen. Žádná asijská trapárna, ale solidní příběh o komunikaci se záhrobím. A jak známo, není radno si s duchy zahrávat. Zpočátku to vypadalo na romanci typu Duch, nakonec se z toho vyklubalo mysterium se šťastným koncem. ŽILI SPOKOJENĚ I PO SMRTI! V závěru potěšil odkaz na Vetřelce....úplně jsem ho tam čekal. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Pro režiséra Geoffa Saxe byl snímek debutem na poli celovečerních filmů. Do té doby se věnoval jen televizi, pro kterou natočil například sci-fi Doctor Who (1996) či Othella (2001). (imro)
  • Kvůli filmu vznikla v Anglii stejnojmenná produkční společnost na jedno použití. (imro)
  • Snímek nevznikl podle stejnojmenné novely Dona Delilla. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno