Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Recenze (276)

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie je tu neobjektívne a ja si to plne uvedomujem. Prvých 20 romantických minút by som aj pokojne vypustil, sranda začína, keď príde na scénu Jane Fonda. Videl som to asi päťkrát a keď to pôjde niekedy zase v telke, pozriem si to znova a znova sa budem smiať. Z nepochopiteľných príčin, ale to mi nevadí. Hlavne, že nebudem vyzerať ako "obří broskev" a vlasy nebudem mať ako kakadu :D ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím... na jednu stranu byly chvíle, kdy jsem se docela dost bavil (hlavně při těch různých naschválech), na druhou stranu mi však bytostně vadilo pomyšlení, že už v podstatě hned na začátku vím, jak to vlastně všechno skončí, jak se tchýně Jane Fondy nakonec polepší a všichni se budou moci obejmout a říct si, že se vlastně mají rádi a že tohle všechno byla jenom sranda. Takže nakonec volím tři hvězdičky, i když připouštím, že občas jsem chtěl dát i čtyři (některé scénky) a občas jsem měl chuť i na odpad (hlavně u toho přeslazeného a stoprocentně šťastného konce). ()

Valkyria 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho naprostý propadák. I tak jsme si ho ale s přítelem pustili. Když pominu herecké výkony, můžu říct, že jsem se u tohoto filmu výborně odreagovala a i pobavila... Taková pohodovka na páteční večer.. :o) ()

Polnoch 

všechny recenze uživatele

Dobrý námet na komédiu, spracovanie bohužiaľ dosť slabé. Film nedisponuje ani jedným vtipným momentom, ktorý by dokázal rozosmiať. ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Šmrnc i vtip chybí... zato hýří trapnými scénami... velmi nepovedená komedie, kterou už rozhodně znovu vidět nechci... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez je hrozná herečka. Když vidím, co za vyzrálý projev dokáže vykouzlit její kolegyně z branže, Lady Gaga, tak je to jako den a noc. Příšerná tchyně naštěstí nestojí na J-Lo, ale naprosto fantasticky ďábelské Jane Fonda (-ové). Jen díky ní se tahle jinak ničím nezajímavá komedie dostává do snesitelných a občas i příjemných vod. Michael Vartan se tady jen občas usměje a oslní nás svým bílým chrupem, Jennifer Lopez nás neohromí ničím a tak všechno zbývá na Fonda (-ovou) (jak se to skloňuje?!) a její přicmrndávačce Wandě Sykes. ()

KdG odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná blbost. Tisíckrát omleté téma, Lopézka se tváří v každém filmu uplně stejně, Jane Fonda má opravdu trapnou roli a ten Varta n vypadá spíš jako 4%. Nevim kdo tomu dal nalepku komedie je to spis tragedie na to koukat. ()

kekinka odpad!

všechny recenze uživatele

Už dvakrát(!!) jsem byla donucena dívat se na tuto příšernou komedii v autobusech Student Agency. Už nikdy víc. Prosím. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Já osobně si myslím , že tento film měl dobré jádro ,ale je to totální úlet !!! Film jsem v televizi viděl 1 poprvé , když to bylo odvysíláno , ale 2 , 3 ,4 to už doopravdy ne po prvním shlednutí mi to stačilo. 3/10 ()

imarvin 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení… film, u kterého je třeba vypnout veškeré myšlenkové pochody a budete se dobře bavit. Je sice fakt, že celý film drží jen Jane Fonda, ale kvůli ní určitě stojí za to ho vidět. ()

tereza.s 

všechny recenze uživatele

Když vypustím ty hrozně dojemné scény typu, nechci aby z té svatby sešlo, já vím, že se milujete, já ho miluju a vy nás nerozdělíte, tak mě to docela bavilo... Ne opravdu já sice nemám tchýni, ale můj přítel má taky matku a někdy si připadám úplně stejně, ale ráda jí mám a facku bych jí taky nedala. Sranda na nedělní odpoledne. ()

Verunka84 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři, protože mám ráda Jane Fonda, Jennifer Lopez (kamenujte) a Michael Vartan se mi nehnusí. Každopádně mi přišlo, že si Jane postavou šílené tchyně dělala trochu legraci i sama ze sebe a všech těch bohatých osamělých matinek nebo zkrachovalách celebrit. Tak hlavně že to dobře dopadlo ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se při žádném filmu tak nenasmál. Kombinace "krásné zpěvačky / herečky" Jennifer Lopez a populární Jane Fondy, které se navzájem nemohou vystát a dělají si ty nejhorší naschvály, co mohou. Ale jako většina hollywoodských filmů, i Příšerná tchýně končí happyendem. V českém dabingu filmu jednoznačně kraluje Eliška Balzerová, která propůjčila svůj hlas Jane Fondě. ()

Karlos1893 

všechny recenze uživatele

Já jsem se docela dobře bavil. Rád se na to podívám znovu, příběh to má taky dobrej, trošku nechápu to špatný hodnocení. ()

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama