Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Recenze (275)

Europa_1957 

všechny recenze uživatele

Mě se náhodou ten film líbil. Na to,jak romatické "komedie" většinou nemusím,tak mě tahle bavila díky Jane Fondě,svou postavu zahrála skvěle. ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Mně to potěšilo. Jednak považuju Jane Fondu za výbornou herečku (chtěla bych ji vidět v nějaké současné dramatické roli!), jednak hrdinka Jennifer Lopez je mi sympatická svou aktivitou a tím, že to nevzdala a bojovala stejnými metodami. Když bez pravidel, tak bez pravidel. Chlap je tu zase za prosťáčka, ach, jak ze života. Wanda Sykes je třešničkou na dortu, její postava to pěkně vyvažuje. Finále, kdy přijíždí babča, abychom zjistili, že historie se vlastně opakuje, je vtipné. Stejně jako nakonec inteligentní vyvážená dohoda mezi snachou a tchyní. Pěkná podívaná. ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

jeden z dalších precizních hereckých výkonu mexické krásky, na níž je krásné a zajimavé pouze to, že je mexická. možná... ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Jojo, někdy je tchýně horší jak podebraná pata. Co naplat. Já se docela bavila, některé matky milovaných synů jsou všechny stejné :) ()

ujo_chmel odpad!

všechny recenze uživatele

V slabej chvilke som slubil priatelke ze si s nou raz pozriem romanticky film. Predstavoval som si nieco na styl Nieco na tej Mary je. Bol som potrestany touto picovinou. Naozaj to nestoji za nic,zabil som pri tom cas. Vzdy sa mi pacila j-lo ale tento film mi dokazal znechutiť aj ju a neznesitelne mi liezla na nervy. Vdaka bohu uz je to za mnou. ()

Katz 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale J.Lopez fakt nemusím a její herectví je horší než muzika a tu neposlouchám. Film mě ani nepobavil ani nezaujal. Byla to nuda. Snad jenom Jane Fonda tomu dala trochu šťávy, ale i tak slabota. Je to škoda, protože návraty "paní herečky" na filmová plátna by si zasloužily něco podstatně lepšího. ()

madpepek 

všechny recenze uživatele

Hezká komedie.Jennifer byla krásná a Jane Fonda byla v roli nastávající tchýni opravdu úžasná.Tchýně je dobrá bohatá a studená. ()

sa.r.da 

všechny recenze uživatele

Když někdo umí zpívat, měl by zpívat. Když někdo umí hrát tak by měl hrát. Tak proč Jennifer hraje když jí to ale vůbec nejde...? (A ještě k tomu hraje chudinku co venčí psy....) Jo jo ale i tak je tu pěkně ukazaný že tchýně jsou prostě jedna velká radost :D ()

papinak 

všechny recenze uživatele

Perfektní komedie ve které Jane Fonda září. Je to vtipný, odpočinkový a já se bavil- a to tento druh filmů absolutně nevyhledávám. ()

macherano 

všechny recenze uživatele

Nahodou sa mi to pacilo taky fajn priemer. Mozem Luketica aj ked tam chyba to dokoncenie tych gegov scen viac trafenych, komedialnych trebalo by to dokorenit v Chces ma chcem ta sa mu to podarilo dokonale tam bolo vsetko tam kde malo byt malo to naboj a vsetko bolo dotiahnute v dalsich dielach to zial chyba ale aj tak fajn oddychovka. ()

daq 

všechny recenze uživatele

Vtipně pojaté věčné téma soupeření tchyně a snachy. Je-li navíc tchyně na svého syna příliš upjatá, je zaděláno na těžko skrývanou rivalitu. Co všechno si navzájem dámy provedou a jakým způsobem rozhodně stojí za čtyři hvězdičky. ()

r.v. 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty z vás, kteří tu nadávate na Jane Fondovou jak je příšerná a trapná...a při tom je to jinak taková báječná herečka. STYĎTE SE!!! To nikdo z vás nepochopil , že Jane Fondová nemůže za ten neuvěřitelně stupidní scénář?! Ona ten film nepsala!!! Takže veškeré invektivy vůči hercům si laskavě odpusťte a uvědomte si, proč jsou v téhle superslátanině tak strašní - ne proto, že jsou to špatní herci, ale proto, že dostali špatný materiál. Představte si na jejich místě americké béčkové herce nebo klidně i nějaké naše "komiky". To by ten film nebyl jen příšerný, ale k zlbití, což není. A je to pouze a jen díky hercům. Bohužel se špatně napsaným vtipem a se scénou, která má nesourodý a zmatečný rytmus by neudělal nic ani filmový Bůh, natož tito smrtelníci. Pro ně 40%, pro film 0% ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem proč jsem Tchýni dokoukal je Jane Fonda, která si film zcela ukradla pro sebe. Ono ani není čemu se divit, protože ona si narozdíl od Jennifer Lopez na herečku nehraje, ale skutečně jí je. Bohužel je děj jenom směsicí nepříliž povedených vtípků bez nějakého kloudnějšího nápadu. Takové to standartní romanticko-komediální klišé. Škoda. ()

agent0111 

všechny recenze uživatele

asi mam nevkusny humor ale rezal jsem se temer celou dobu. Jen ty radoby romanticke scenky kterych bylo bohudik malo mi trosku vybijely baterky. Za Jane davam * navic ()

karmenka odpad!

všechny recenze uživatele

Jane je sice na svoj vek skvele vyzerajuca pani a ma toho za sebou vo filmovej brandzi dost, pri otrasnej Lopezke, ktora vobec nevie hrat, bol tento film jedno velke utrpenie, uplne zabity cas. Ak mate trosku sudnosti, tak ani nekoketujte s myslienkou pustit si tuto hruzu a des! ()

KristKrist 

všechny recenze uživatele

Film mě hodně bavil. Jane Fonda předvedla dobrý herecký výkon,objevila se ve většině nejvtipnějších scénách filmu. Takovou tchýni v jejím podání by snad nechtěl nikdo. Od začátku je sice jasné,jak to skončí ,ale pobavilo mě to. ()

zuzulend 

všechny recenze uživatele

Příjemný a vtipný film.Má hvězdné obsazení s pěkným hereckým výkonem.Obsahuje plno vtipných momentů,kterým se opravdu nejde nesmát.Podle mě je to jeden z kvalitních filmů. ()

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama