Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

Po úvodní bitce jsem si řekl: "Co to kurva....", ale pak se mi to začlo kupodivu i líbit. U některých džouků jsem se i hlasitě smál, což se mi ve filmech se Stillerem často nestává. Nápad s idotskýma superhrdinama je velice zajímavý, ale klasický kdyby... Kdyby to točil někdo jinej, kdyby k tomu někdo napsal scénář... tak by to i mohlo bejt za pět *:) nicméně musí se nechat že některý scény byly fakt nadprůměrně dobrý, např "záchrana" kapitána Awesoma, nebo konkurz na superhrdinu:) Přidávám ještě bod za Claire Forlani (protože ji tajně miluju:) 6/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

I přes mizerná hodnocení jsem měl díky tématu a obsazení poměrně velká očekávání. Hodně brzy se ale vytratila. Vlastnosti "superhrdinů" jsou možná zábavné na papíře a prvních pár vteřin ve filmu, ale pozorovat to dvě hodiny? Náročné. Není se ani moc čemu zasmát a pár trapných vtipů se dokonce několikrát opakuje. Uf. Bohužel měl film mizerné tvůrce a vznikl ve špatné době. Nakonec jedno z mála pozitiv byla nádherná Claire Forlani, která rozjasnila svýma očima každou scénu, kde se na pár vteřin objevila. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"VĚDEL JSEM, ŽE SE NEMůŽETE ZMĚNIT!" - "A JÁ VĚDĚL, ŽE TO VÍTE." - "VĚDĚL JSEM TO. A TAKY JSEM VĚDĚL, ŽE VY JSTE VĚDĚL, ŽE JÁ VÍM, ŽE VY VÍTE!" - "ALE JÁ NE, JÁ JEN VĚDĚL, ŽE VY VÍTE, ŽE JÁ VÍM. (s vítězným úsměvem) VĚDĚL JSTE TO?" - (zaváhá) "SAMOZŘEJMĚ." Sympatická parodie na superhrdiny, která měla tu smůlu, že přišla moc brzy. S unikátním obsazením a skvělými dialogy a hláškami a kde má hlavní superhrdina polepený kostým reklamami a naši hrdinové bojují se superpadouchy tak, že jim poškrábou auto vidličkou. A navrch cameo Michaela Baye. "A OBLÉKÁŠ SE JAKO BUZERANT." ()

baclajean odpad!

všechny recenze uživatele

Ak chcete naozaj zbytočne stráviť 121 minút svojho života, pozrite si tento film. Vzhľadom na herecké obsadenie (predovšetkým Ben Stiller) som neočakával veľký a epochálny dej, ale aspoň veľa dobrých hlášok. Žiaľ, boli maximálne dve. Film neopantal absolútne ničím, v polovici som takmer zaspal. Bohužiaľ len takmer. Nie často hodnotím filmy ako "odpad", ale tu inak nemôžem. A vyčítam si, že rozpozeraný film vždy dopozerám do konca. ()

MK_ultra 

všechny recenze uživatele

Nemohu se tak trochu vyhnou porovnání s Kick Ass, protože žánrově oba snímky spadají do stejné kategorie. A jeden z je špica a druhý podprůměr. Proč? Asi to bude tím,že na to, abych se smála doslova (dámy prominou)"každému prdu"(což je v Mystery Menovi asi ta nejsilnější zbraň) jsem už asi moc velká. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Los Angeles, Lakewood a San Marino. (Terva)
  • Casanova Frankenstein (Geoffrey Rush) jezdí ve voze Chevrolet Corvette z roku 1978 (Terva)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama