Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (262)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak trapná a dokola se opakující antikuřácká agitka musela být zaplacená. To mi nikdo nevymluví:-) Kdyby aspoň byla vtipná, tak neřeknu ani slovo, ale (jak známo) opakovaný vtip není vtipem a opakovaná trapnost už vyloženě sere. Dalším obrovským kazem tohoto filmu je naprosto nelogické chování postavy Jacka. Není normální (a to ani v podprůměrných amerických komediích), aby člověk snášel neustálé urážky, aroganci a odporné chování člověka a po týdnu si ho chtěl vzít:-). ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Obvykle podobné filmy nějak zvlášť nemusím, ale asi za to může dnešní rozpoložení. Při relaxaci jsem namátkově přepínal programy a vidím Sigourney Weaver s Genem Hackmanem. Proč ne, třeba to za chvilku přepnu :-). Jenomže mě to okamžitě vtáhlo do děje. Jennifer byla v tom oblečku kolikrát rajcovní, Sigourney MILFka k sežrání, neodolatelný propagátor nikotinu Hackmen i Liotta, který měl málo prostoru, byl fajn. Herecky pěkné zahrané, dějově pěkně mazané a vychytralá komedie, která se obejde bez větší lovestory. Něco mezi *** a **** ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já tyto filmy vážně moc nemusím a ikdyž ve skutečnosti nemusí být vůbec špatné,nedokážu je asi nikdy plně docenit.Před svatbou ne! je prostě taková ptákovinka,kde se střídá romantika se zábavou,sem tam je to skutečně vtipné,častěji však spíše trapné a jak to dopadne je jasné už od začátku,děj prostě vůbec nepřekvapí a je celkově takový přitažený za vlasy.Neni to sice celkově ale ani nuda,ovšem ani ničím nezaujme.Jinak na tuto komedii měli i obrovský vliv herci,jejichž výběr se ale podařil tak napůl.Liotta je naprosto výborný a je jasně nejzábavnější postavou a i Hackman je fajn.Naopak Love Hewitt a Lee jsou jednoduše otřesní a nesnesytelní a Jennifer by měl už konečně někdo vysvětlit,že její velký výstřih je sice fajn na pokuk,ale roli za ní neodehraje.O roli a výkonu Sigourney nevím co si mám moc myslet,tak radši no comment.A velkou výtku bych měl snad jen k opravdu hodně přehnané stopáži.Zkrátka já si nemyslím,že by byla chyba v režii,ve scénáři,nebo kdekoliv jinde,ten film je natočen asi tak nejlépe,jak mohl být,ale do nějaké opravdu zábavné a romanticky dráždivé podívané to má stejně sakra daleko.Nicméně pro milovníky žánru naprosto pohodová záležitost. ()

Kamkon 

všechny recenze uživatele

Jediná role Jennifer Love Hewitt, která ji sedí a skutečně jde, avšak ke kariéře zřejmě nestačila. Jinak skvělý humor a zábava po celou dobu filmu-vzteklé a "bouřlivé" námluvy s budoucí láskou nezbedné dcery a hlavně pasáž hraní si na falešnou Rusku jsou nezapomenutelné. Ano, je to ten upadlý "pipisk":)))). ()

imf 

všechny recenze uživatele

Remake klasické komedie byl sice přetáhnut přes mimořádně hrubý kopírák, ale díky solidnímu tempu a dobře vybranému obsazení (kterému vévodí Gene Hackman v miniroličce tabákového magnáta) se u téhle komedie budete bavit - nezáleží na tom jestli jste žena či muž, rozvedený či svobodný, dvacetiletý nebo stoletý. "Něco" si odnese každý ;) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Karetní trik, který  Page (Jennifer Love Hewitt) předváděla ve filmu, jí naučil jevištní kouzelník Ricky Jay. (vercza)
  • Při natáčení scény, kdy se Page (Jennifer Love Hewitt) ke konci filmu opírala o auto a mluvila s Deanem (Ray Liotta), byla taková zima, že si Jennifer Love Hewitt uvázala kolem pasu bílý svetr. Ten pak musel být digitálně odstraněn, a tato scéna se tak stala nejdražší v celém filmu. (Bauer)

Reklama

Reklama